«Έκανα μεγάλη υπομονή!»

Από inpaok.com: Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, την δική του παρουσία αλλά και τους στόχους του Δικεφάλου, μίλησε ο Τσούμπα Άκπομ.
Πηγή: inpaok.com
«Έκανα μεγάλη υπομονή!»

Ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» μίλησε για τις ευκαιρίες που πήρε μετά την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αλλά και για την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Στα 23 του χρόνια ο Τσούμπα Ακπομ, παιδί με καταγωγή από τη Νιγηρία, μεγαλωμένο στις γειτονιές του Βόρειου Λονδίνου, βρήκε «σταθμό» και «λιμάνι» στη Θεσσαλονίκη. Βρήκε συμβόλαιο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και συνδυαστικά στην καλύτερη σεζόν των τελευταίων 35 χρόνων του «Δικεφάλου» της Θεσσαλονίκης, βρήκε και χρόνο συμμετοχής στην ομάδα με τα «ασπρόμαυρα».

Από τις 13 Ιανουαρίου όταν κλήθηκε για πρώτη φορά να καλύψει το κενό που άφησε φεύγοντας για την Σαουδική Αραβία ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ο νεαρός Αγγλο-νιγηριανός επιθετικός έπαιξε σε 11 αγώνες πρωταθλήματος στην σειρά, με 9 μάλιστα 90λεπτες παρουσίες και άλλες δυο, πολύ πλούσιες, 80 και 82 λεπτών καλύπτοντας ιδανικά το κενό που άφησε ο Σέρβος διεθνής και παράλληλα ικανοποιώντας το απαιτητικό φίλαθλο κοινό της ομάδας του, και φυσικά τον προπονητή του, που βρήκε «λαχνό» με την παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Τον συναντήσαμε προκειμένου να μας μιλήσει για τον εαυτό του, την ομάδα του, τις φιλοδοξίες του και την ζωή του στην Θεσσαλονίκη. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), πρόθυμα και ευχάριστα.

Πρώτο ερώτημα ήταν η ξαφνική ενεργοποίηση του από τον πάγκο της ομάδας στην βασική ενδεκάδα και μάλιστα στο πιο καθοριστικό διάστημα της περιόδου, στον δεύτερο γύρο που η βαθμολογική και αγωνιστική πίεση, έκανε την μπάλα στο γήπεδο πιο βαριά και το παιχνίδι πιεστικότερο. Μας είπε: «Έκανα μεγάλη υπομονή μέχρι να μπορέσω να βρω θέση στην ομάδα. Νομίζω πως για μένα τώρα άρχισε η αγωνιστική περίοδος και η επόμενη σεζόν θα είναι η καθοριστική και η πιο σημαντική για μένα».

Διαβάστε ακόμη...