«Γιατί πήγαμε στο Πόρτο…»

Από forza: Αρκετή σκόνη σήκωσε το ταξίδι του Λέο Ζαμπά στην Πορτογαλία, με την ευκαιρία της τριήμερης άδειας, που έδωσε ο Λουτσέσκου στους παίκτες του...
Πηγή: forza
«Γιατί πήγαμε στο Πόρτο…»

Τι δουλειά είχε ο Ζαμπά με τον ατζέντη του, Λέο Κορνατσίνι στην Πορτογαλία, στη Λισαβόνα και στο Οπόρτο; Τις απαντήσεις, τις δίνει στη FORZA ο ίδιος ο ατζέντης του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

«Ο Λέο και εγώ έχουμε ένα πολύ καλό φίλο στο Πόρτο, τον Φελίπε Σαμπάιο (σ.σ., 25χρονος κεντρικός αμυντικός της Φεϊρένσε). Τον γνωρίσαμε στην Τσετσενία, όταν ο Λέο έπαιζε στην Ακχμάτ, ήταν συμπαίκτες. Ο Φελίπε απέκτησε το πρώτο του παιδί και ο Λέο θα είναι ο νονός! Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που πήγαμε στην Πορτογαλία και όχι αυτά που λέγονται. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε, απλά κάποιοι θέλουν να δημιουργούν ιστορίες για να προβάλλουν τον εαυτό τους», είπε -κάπως εκνευρισμένος- ο Βραζιλιάνος ατζέντης στη FORZA.

Προφανώς τον ενόχλησε η μεταγραφολογία, που αναπτύχθηκε γύρω από το όνομα του Ζαμπά... Βέβαια, το όνομα του παίκτη του ΠΑΟΚ είναι στην ατζέντα κάποιων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Νιουκάστλ, η Άντερλεχτ ή ακόμη και η Πόρτο...

«Η ποιότητα του, η ηλικία του, αλλά και τα νούμερα του την χρονιά που διανύουμε έχουν κάνει αρκετές ομάδες να τον κοιτάξουν. Ταιριάζει στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Γνωρίζω πως κάποιοι σύλλογοι τον παρακολουθούν στενά. Ωστόσο, όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Φυσικά και έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ομάδες για να μάθουν περαιτέρω στοιχεία για αυτόν, με κάποιες από αυτές να είναι αυτές που αναφέρατε. Ο Λέο είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και στην κατάκτηση του νταμπλ. Η επόμενη χρονιά θα είναι σημαντική για τον ΠΑΟΚ και τον πελάτη του. Ο Ζαμπά είναι χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτεται να φύγει», ήταν η απάντηση του Λέο Κορνατσίνι, ο οποίος σημείωσε ότι «ο Ζαμπά μπορεί να γίνει ένας από τους τοπ παίκτες της Ευρώπης, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, έχει αρκετή δουλειά και πρέπει να κάνει πολλά πράγματα με τον ΠΑΟΚ».

Ο Κορνατσίνι έχει φυσικά ανοιχτό δίαυλο με τον ΠΑΟΚ, ειδικά μετά την μεταγραφή του Ζαμπά. «Ναι έχουμε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, και ναι, έχω ήδη προτείνει κάποιους παίκτες», συμπλήρωσε, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες.

Οι προτάσεις θα... σκοντάψουν στη ρήτρα

Το όνομα του Ζαμπά δεν είναι παράξενο να μπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, είναι λογικό από την ώρα, που ο ΠΑΟΚ πάει σε αγορές τέτοιων παικτών. Είναι δεδομένο ότι για τον Βραζιλιάνο θα έρθουν προτάσεις, ωστόσο, τον τελευταίο λόγο πάντα θα τον έχει ο Δικέφαλος. Από την ώρα, που υπάρχει η ρήτρα των 20 εκατομμύριων ευρώ (που σήμερα δεν μπορεί να πιάσει ο Ζαμπά), ο ΠΑΟΚ θα έχει πάντα το πάνω χέρι στην διαπραγμάτευση και δεν πρόκειται να χάσει τον παίκτη, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Διαβάστε ακόμη...