«Περηφάνια και απερίγραπτα συναισθήματα»

Από paok24.com: Ο τεχνικός της ομάδας νεανίδων του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και οι παίκτριες μίλησαν για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος στο βόλεϊ.
Πηγή: paok24.com
«Περηφάνια και απερίγραπτα συναισθήματα»

Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του συμμετοχή στην τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου ο οποίος πανηγυρίστηκε ξέφρενα από το τεχνικό τιμ και τις παίκτριες.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χαριτωνίδης δήλωσε για την επιτυχία αυτή:

«Όταν ξεκίνησε το Final-4 είχα πει πως όλες οι ομάδες είχαν τις ίδιες πιθανότητες για τον τίτλο. Ήξερα από την αρχή της σεζόν τις δυνατότητες που είχαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια τους, αλλά και για το γεγονός ότι κατάφεραν να συνδυάσουν την επιτυχία αυτή με τις δραστηριότητες τους στο πανεπιστήμιο, το σχολείο, ακόμη και τη συμμετοχή τους στη γυναικεία ομάδα. Είμαι χαρούμενος γι' αυτές και χαίρομαι και εγώ προσωπικά που κατάφερα να κατακτήσω έναν τίτλο, που δεν μπόρεσα να τον πανηγυρίσω ως αθλητής».

Από την πλευρά της η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Κλέπκου είπε:

«Δεν περιγράφονται με λόγια τα συναισθήματα που έχουμε. Ήταν δύσκολο για εμάς να βρούμε κοινές ώρες προπονήσεων επειδή συμμετέχουμε και στη γυναικεία ομάδα, αλλά το παλέψαμε όλες μαζί όλη τη χρονιά και παρά τα εμπόδια και τους τραυματισμούς φτάσαμε στο στόχο μας. Πλέον θα δώσουμε το 100% και στα δύο παιχνίδια που απομένουν για τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, ώστε να πανηγυρίσουμε και εκεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».

Τέλος, η αθλήτρια του Δικεφάλου, Ελένη Λεονταρίδου σχολίασε:

«Δεν το περίμενα. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που τα καταφέραμε και σαν ομάδα, αλλά και εγώ προσωπικά που ήμουν μέλος αυτού του συνόλου που φέραμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή»

Διαβάστε ακόμη...