«Το ταξίδι του Μπράνκο για Ολιβέιρα»

Από sdna.gr:Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να ασχολούνται με την υπόθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα και το ενδεχόμενο αγοράς του από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Το ταξίδι του Μπράνκο για Ολιβέιρα»

Η πορτογαλική εφημερίδα "A BOLA" ασχολήθηκε με το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, καθώς το θέμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του από τις πρώτες του εμφανίσεις με τα "ασπρόμαυρα" και υπάρχει η διάθεση παραμονής του στην ομάδα.

Η "A BOLA" αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Μπράνκο ταξίδεψε στην Πορτογαλία προκειμένου να συναντηθεί με ανθρώπους της Πόρτο, ώστε να διαπραγματευθεί την ρήτρα εξαγοράς του ποδοσφαιριστή, η οποία ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν στο ίδιο ρεπορτάζ, σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή... τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας του 26χρονου, ο οποίος αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...