Κλαίνε και τα δάκρυα!

Απόμ paok24.com: Χθες, η εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής - Γαύρος - Γάτα αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό της στη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, της οποίας την προσπάθεια παρακολούθησαν με το ζόρι οι συγγενείς των αθλητριών. Σήμερα, το αφιέρωσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον...Νικηταρά!
Πηγή: paok24.com
Κλαίνε και τα δάκρυα!

Όπως διαβάσατε χθες στο PAOK24, είναι δεδομένο πλέον πως στον Πειραιά βρίσκονται σε δύσκολη θέση λόγω του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και λόγω των αδερφών Αγγελόπουλου στο μπάσκετ.

"Στον Κόκκινο Πρωταθλητή - Γαύρος - Γάτα βρήκαν όμως τη λύση. Στο σημερινό πρωτοσέλιδο, κεντρικό θέμα είναι η νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών εις βάρος του Παναθηναϊκού με 41 πόντους διαφορά, με τις πληροφορίες για... ουρές στα περίπτερα του Πειραιά, όπως και αυτή πως το επόμενο πρωτοσέλιδο θα αφιερωθεί στο... πινγκ πονγκ, να ελέγχονται για την ακρίβειά τους!" αναφέραμε στο χθεσινό κείμενο.

Είκοσι τέσσερις ώρες μετά, ήρθε η... επιβεβαίωση! "Δωρεά Μαρινάκη η προτομή του Νικηταρά" αναφέρει η εφημερίδα στο σημερινό βασικό της θέμα, συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων:

"Ακόμα μία ξεχωριστή προσφορά με αποδέκτη τον Πειραιά. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και πρώτος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, έκανε τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού με τη μορφή του σπουδαίου αγωνιστή του ΄21. Συγκινητικές στιγμές, παρουσία πλήθους Πειραιωτών".

Ακόμα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ ο οποίος τόνισε πως "ο Μαρινάκης είναι ο τελευταίος μεγάλος ευεργέτης", του Δημάρχου Πειραιά και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Μώραλη, "εκπληρώνουμε ένα χρέος απέναντι στον αγωνιστική Νικηταρά", αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είπε: "Η Κυβέρνηση στοχοποιεί και σπιλώνει τη φήμη κάποιων εκ των επιφανέστερων Ελλήνων".

Διαβάστε ακόμη...