«Όποιος είναι φαν των πολεμικών τεχνών, έφυγε γεμάτος από το Άρης-ΠΑΟΚ»

Από paokrevolution.net: Μετά τον Ηλία Παπαθεοδώρου και ο Λίνος Χρυσικόπουλος ξέσπασε για την ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αρη. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, Sport 24 Radio
Πηγή: paokrevolution.net
«Όποιος είναι φαν των πολεμικών τεχνών, έφυγε γεμάτος από το Άρης-ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Όποιος είναι φαν της ελληνορωμαϊκής και των πολεμικών τεχνών, πρέπει να έφυγε πολύ γεμάτος μπροστά από την τηλεόραση του. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι καθώς ο Άρης παίζει πάνω από το όριο του φάουλ στην έδρα του. Μείναμε τυπικοί στο πλάνο μας, ελέγξαμε του αιφνιδιασμούς του Άρη και τον πήγαμε στο «5 εναντίον 5», ελέγξαμε σε μεγάλο ποσοστό τα ριμπάουντ αν και είχαμε κάποια χαμένα που δεν μας κόστισαν. Στο τέλος όταν ο Άρης έκανε το αναμενόμενο ξέσπασμά του, κάποιοι παίκτες μας έδειξαν την ποιότητα τους και με μεγάλα σουτ καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την τρίτη περίοδο: «Το ματς δεν χαρακτηρίζεται από το μεγάλο σκορ. Περιμέναμε ότι μπορεί να υπάρξει κάποια περίοδος χωρίς πολλά καλάθια».

Για το «ταβάνι» του ΠΑΟΚ: «Τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να τον φτάσουμε με τίποτα. Tο συμβάν με τον Ολυμπιακό είναι δυστυχές, δεν μας αρέσει, αλλά μας δίνεται η δυνατότητα να τερματίσουμε τρίτοι. Δεύτεροι δύσκολα βάσει προγράμματος. Επίσης μας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι μεγαλύτερο μακροπρόθεσμα».

Για το αν αισθάνεται ότι η ομάδα δεν έχει έναν μεγάλο στόχο: «Η δυνατότητα να παίξουμε σε έναν τελικό είναι ένας μεγάλος στόχος τον οποίο και έχουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα και κάθε αγώνα να προσπαθούμε να τον κερδίζουμε. Εδώ στον ΠΑΟΚ δεν έχουμε επιλογή, σε κάθε αγώνα πάμε για τη νίκη».

Για το αν είναι εφικτός ο τελικός για τον ΠΑΟΚ στα play offs: «Δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα γιατί δεν ξέρω πώς θα είναι η τελική κατάταξη. Εάν τελειώσουμε ψηλά έχουμε κάποιες μικρές πιθανότητες».

Διαβάστε ακόμη...