«Ο ΠΑΟΚ πάντα έχει κίνητρο»

Από inpaok.com:Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου μετά το διπλό του ΠΑΟΚ και τόνισε πως αυτό και οι συμπαίκτες του δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους από την πρώτη ημέρα
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ πάντα έχει κίνητρο»

Για τη σημερινή νίκη:

«Ένα δυνατό πολύ δυνατό παιχνίδι. Το συναίσθημα που μένει στο τέλος, είναι ότι κερδίσαμε και πάμε χαρούμενοι στα σπίτια μας».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στην 3η περίοδο:

«Δεν πιστεύω ότι ένα παιχνίδι χάνεται στην 3η περίοδο. Μας πίεσαν πολύ, έπαιξαν δυνατά και κάναμε τα λάθη. Αλλά καταφέραμε και σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς, γιατί από εκεί είναι που βάζουν πόντους και ξαναπήραμε τη διαφορά».

Για τη συνέχεια της χρονιάς:

«Πάντα έχουμε κίνητρο να παίζουμε για τον ΠΑΟΚ. Πάντα έχουμε κίνητρο σε αυτή την ομάδα. Από την πρώτη μέρα δίνουμε το 100%. Αυτό δεν αλλάζει, είτε χάνοντας στον τελικό του Κυπέλλου, είτε μετά το BCL. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα κοντράρουμε όλα».

Για την ενέργεια του και το κόψιμο στο φινάλε και το αν προτιμάει αυτό, από ένα νικητήριο καλάθι:

«Δεν μας έδωσε και τίποτα ουσιαστικά... Να βάλω νικητήριο τρίποντο καλύτερα. Ένιωσα καλά. Αν χάναμε με τρίποντο και έβαζα τρίποντο θα χαιρόμουν ακόμη περισσότερο».

Διαβάστε ακόμη...