«Τελικός» για την Εθνική και τους επτά «ασπρόμαυρους»

Από paok24.com: Υπό άλλες προϋποθέσεις, εάν δηλαδή δεν έχανε μέσα από τα χέρια της τη νίκη εις βάρος της Δανίας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Elite Round, η Εθνική Νέων θα είχε σήμερα την πολυτέλεια της ισοπαλίας κόντρα στην οικοδέσποινα Αγγλία, με "φόντο" την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
«Τελικός» για την Εθνική και τους επτά «ασπρόμαυρους»


Παρότι προηγήθηκε όμως 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και είχε τις ευκαιρίες στη συνέχεια να πετύχει και τρίτο γκολ, η Εθνική αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τους Δανούς και έτσι η σημερινή αναμέτρηση με τους Άγγλους, που την πρώτη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Τσεχία 4-1, είναι ουσιαστικά... τελικός για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στο Στάφορντσάιρ και καλείται να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε να "πιάσει" τον αντίπαλό της στην κορυφή του ομίλου και να έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, με τον Γιάννη Γκούμα να στελεχώνει εκ νέου την άμυνα εκτός απροόπτου με τους Λευτέρη Λύρατζη, Απόστολο Διαμαντή, Γιάννη Μιχαηλίδη και Μάριο Τσαούση, ενώ κάθε άλλο παρά απίθανο είναι να δώσει φανέλα βασικού σε έναν ή δύο εκ των Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, Θοδωρή Τσιγγάρα και Αντώνη Γαϊτανίδη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:00 ενώ 2,5 ώρες αργότερα θα γίνει η σέντρα στο παιχνίδι Τσεχία - Δανία, με την Εθνική να αντιμετωπίζει την Τσεχία στην 3η αγωνιστική του ομίλου και την Αγγλία τη Δανία, με αμφότερα τα παιχνίδια να διεξάγονται την ερχόμενη Τρίτη και μάλιστα την ίδια ώρα (16:00). Αξίζει να σημειωθεί δε πως το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα κατακτήσει η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Διαβάστε ακόμη...