Ο ΠΑΟΚ στις 6 Αυγούστου στο Καυτανζόγλειο για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Από sfina.gr: Είναι οριστικό πλέον ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στις 6 Αυγούστου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ως πρωταθλητής Ελλάδας, στο Καυτανζόγλειο...
Πηγή: sfina.gr
Ο ΠΑΟΚ στις 6 Αυγούστου στο Καυτανζόγλειο για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι εργασίες στο Στάδιο, το οποίο θα νοικιαστεί για 3 χρόνια αντί 2,5 εκ. ευρώ θα αρχίσουν τον Μάιο και τα πρώτα που θα γίνουν θα είναι τα απαραίτητα για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι οι σουίτες, τα δημοσιογραφικά, τα αποδυτήρια, τα τουρνικέ, όλα αυτά που απαιτούνται.

Θα αντικατασταθούν τα κίτρινα καθίσματα του σταδίου με λευκά και θα γίνουν καινούργια αποδυτήρια για τον ΠΑΟΚ, δυο για τις ομάδες και ένα για τους διαιτητές, σε διαφορετικό χώρο από εκείνα του Ηρακλή, που θα παραμείνουν στο χώρο που βρίσκονται σήμερα, αλλά θα αναβαθμιστούν.

Επίσης θα τοποθετηθούν τα τουρνικέ της Τούμπας, χωρίς να χαλάσουν τα ήδη υπάρχοντα τουρνικέ του Καυτανζογλείου, τα οποία θα χρησιμοποιούνται για τα ματς του Ηρακλή, ενώ το εστιατόριο που είχε φτιάξει ο Ρέμος, όταν πρωτοανέλαβε, θα μετατραπεί σε αίθουσα Τύπου, η πιο σύγχρονη της Ελλάδας και οι δημοσιογράφοι θα φεύγουν από τα υπαίθρια δημοσιογραφικά (θα γίνει ανακατασκευή) για να πηγαίνουν σε εκείνο το άμεσα προσβάσιμο χώρο.

Όλα τα έργα θα αρχίσουν τον Μάιο και θα έχουν βγει έως τότε και οι τελευταίες άδειες για την Τούμπα, γιατί απομένει μόνι μία χωροταξική, για να τελειώσουν τα διαδικαστικά και να αρχίσουν οι εργασίες...

Διαβάστε ακόμη...