«Για τη νίκη στον Πειραιά!»

Από inpaok.com: Ο αθλητής πόλο του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλούρης μίλησε στο INPAOK για τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι, για την πιθανή συμμετοχή του Δικεφάλου στα Play-Off, για την αλλαγή ημέρας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Σαρησάββα.
Πηγή: inpaok.com
«Για τη νίκη στον Πειραιά!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ευτυχώς για εμάς ήταν σε πολύ καλή μέρα ο αρχηγός μας ο Σαρησάββας, διότι πέτυχε δύο πολύ σημαντικά τέρματα για εμάς. Είμασταν πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή. Ξέραμε πως ο αντίπαλός μας δεν ήταν πολύ δυνατός, διότι το Περιστέρι κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει στην κατηγορία. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και τώρα είμαστε έτοιμοι, για να αντιμετωπίσουμε τον Εθνικό, ώστε να «κλειδώσουμε» την θέση μας για τα Play-Off».

Για το αν ήταν τόσο εύκολη νίκη, διότι το Περιστέρι «καίγεται» για βαθμούς:

«Σίγουρα, θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα. Ήταν ένα παιχνίδι που υπήρχε πίεση. Προσπαθούσαν συνεχώς να δυσκολέψουν τις καταστάσεις στις άμυνές μας, αλλά γνωρίζαμε ότι θα υπάρξουν πολλά κενά στην άμυνά τους, διότι δεν έχουν παίκτες με τόση μεγάλη εμπειρία, όσο η δική μας ομάδα, γιατί έχουμε παίκτες με πολύ εμπειρία. Καταφέραμε και σκοράραμε σχετικά εύκολα γκολ, γιατί ποτέ δεν νιώσαμε μεγάλη απειλή».

Για το αν «κλειδώνει» τα Play-Off ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση νίκης κόντρα στον Εθνικό:

«Έχουμε άλλες τρεις αγωνιστικές. Ο Εθνικός έρχεται με δύναμη τώρα, διότι με το Φάληρο απ' ότι έμαθα είχαν κακή διαιτησία, οπότε τώρα αναμένεται να είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Παρ' όλα αυτά θα δείξει, γιατί το Παπαστράτειο είναι μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά πιστεύω στην ομάδα, στον προπονητή μας και στη νίκη, οπότε πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Για την αλλαγή μέρας με τον Ολυμπιακό:

«Πρώτα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Εθνικό. Βέβαια και αν κερδίσουμε θα πάμε ικανοποιημένοι να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε και εκεί να κάνουμε το καλύτερο».

Για τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Σαρησάββα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι το Σάββατο και είναι τιμή μου που είναι συμπαίκτης μου».

Διαβάστε ακόμη...