Συζητάει για τα πάντα, εκτός από την αναδιάρθρωση, ο Βασιλειάδης

Από sdna.gr: Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης διαμηνύει ότι θα δεχθεί τη Super League για θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά δεν δέχεται να συζητήσει για την αναδιάρθρωση που, όπως τονίζει, έχει αποφασιστεί και θα ισχύσει κανονικά.
Πηγή: sdna.gr
Συζητάει για τα πάντα, εκτός από την αναδιάρθρωση, ο Βασιλειάδης

Θετική αναμένεται να είναι η απάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη στην πρόταση της Super League για συνάντηση μαζί του, υπό όρους όμως...

Όπως διαμηνύει ο υφυπουργός Αθλητισμού, θα δεχθεί τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού με συγκεκριμένη ατζέντα στην οποία δεν θα υπάρχει το θέμα της αναδιάρθρωσης. Για το συγκεκριμένο... σήριαλ τονίζει ότι υπάρχει απόφαση, ότι θα γίνει κανονικά από το τέλος της φετινής περιόδου και δεν δέχεται διαπραγμάτευση, παρά το γεγονός ότι ακόμη η ΕΠΟ δεν έχει στείλει το έγγραφο που στο Υπουργείο περιμένουν για να μην έχουν θέμα με το αυτοδιοίκητο και να καταθέσουν στη συνέχεια, την τροπολογία.

Η αρχική αντίδραση στην διαρροή ότι από τη Λίγκα θέλουν να συζητήσουν για αναδιάρθρωση ήταν... «δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει συνάντηση για την αναδιάρθρωση. Η απόφαση που πάρθηκε το καλοκαίρι ισχύει και δεν αλλάζει κάτι, ούτε θα τεθεί κάτι προς διαπραγμάτευση».

Η ανακοίνωση της Λίγκας όμως, αναφέρει ότι η συνάντηση θα αιτηθεί να γίνει «προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Πηγές από το υφυπουργείο Αθλητισμού υποστήριζαν λοιπόν, ότι... «ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχει πρόβλημα να τους δει, αρκεί να υπάρχει καθορισμένη ατζέντα, για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με την αναδιάρθρωση. Δεν έχει πρόβλημα να τους ανακοινώσει για παράδειγμα το νομοθετικό πλαίσιο για τη Super League 2. Δεν διαπραγματεύεται όμως, τίποτα σχετικά με τις αποφάσεις που υπάρχουν για την αναδιάρθρωση. Για ότι άλλο θέμα που έχει να κάνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν αφορά την αναδιάρθρωση, το συζητάει...».

Από τη Super League πάντως, υποστήριζαν ότι στη συνάντηση σκοπεύουν να συζητήσουν για την αναδιάρθρωση!!!

Διαβάστε ακόμη...