«Ίσως χάσαμε για καλό»

Από inpaok.com: Η Μαρία Νίκολιτς, μίλησε στην media day του ΑΣ ΠΑΟΚ για την ήττα από την Αναγέννηση Άρτας, για τα παράπονα που υπήρξαν από την διαιτησία σε αυτό το παιχνίδι, για την απουσία και τον τραυματισμό της Κατερίνας Βαφειάδου, αλλά και για το αν υπάρχει κάποια προτίμηση, για τον αντίπαλο στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
«Ίσως χάσαμε για καλό»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από την Αναγέννηση Άρτας:

«Η Άρτα έκανε το καλύτερο της παιχνίδι. Ότι και αν επιχειρούσε στον αγωνιστικό χώρο της έβγαινε. Ήταν διαφορετικό παιχνίδι από τον τελικό. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, που είναι το δυνατό μας σημείο μαζί με την ταχύτητα. Έχουμε αφήσει την ήττα αυτή ήδη πίσω μας. Προετοιμαζόμαστε για τους τελικούς. Ίσως να ήταν καλό που η ήττα ήρθε σε αυτό το σημείο της σεζόν, παρά να είχαμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα στους τελικούς».

Μπορεί να ακούστηκαν αρκετά σχόλια για την διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο η πίβοτ του Δικεφάλου δεν ήθελε να τα σχολιάσει:

«Δε θέλω να σχολιάσω τις αποφάσεις των διαιτητών. Στέκομαι μόνο στην εμφάνιση της ομάδας μας και τα λάθη που κάναμε και στα στοιχεία εκείνα στα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Για την απουσία της Βαφειάδου από το «ασπρόμαυρο» σύνολο, μετά το σοβαρό τραυματισμό της, η Νίκολιτς τόνισε:

«Σε αυτό το παιχνίδι φάνηκε η απουσία της Κατερίνας. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην έως τώρα πορεία της ομάδας και νομίζω πως μέχρι τον τραυματισμό της έκανε την καλύτερη της σεζόν. Ελπίζω να επιστρέψει πιο δυνατή. Επίσης στο παιχνίδι με την Άρτα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το πρόβλημα τραυματισμού της Γκάτζιου που δεν μπορούσε να βοηθήσει».

Όσο για το αν υπάρχει κάποια... προτίμηση σε αντίπαλο στους τελικούς, είπε:

«Για εμάς είναι το ίδιο όποιος αντίπαλος και αν έρθει. Θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο παίζουμε όλη τη σεζόν. Ίσως λίγο περισσότερο να θέλαμε τη Νέα Ιωνία, ώστε να πάρουμε και μία ρεβάνς για τα προηγούμενα χρόνια».

Διαβάστε ακόμη...