Κρατάει «ζωντανή» όλη τη Λίγκα ο Σαββίδης!

Από paok24.com: Μέχρι τέλους Απριλίου, όλες οι ομάδες αναμένεται να πάρουν σημαντική οικονομική «ανάσα» χάρη στη... «Σουρωτή».
Πηγή: paok24.com
Κρατάει «ζωντανή» όλη τη Λίγκα ο Σαββίδης!

Η εταιρεία που αποτελεί το χορηγό ονόματος της Σούπερ Λιγκ και ανήκει στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη, όπως αναφέρει το... «κυβερνητικό» ρεπορτάζ από τη Λίγκα, κατέβαλλε ένα μέρος του ποσού και μέχρι τέλος Απριλίου, αναμένεται να έχει καταβληθεί όλο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ποσό αυτό φτάνει τα 3.000.000 ευρώ, χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί κάποιες από τις ρήτρες ποινής της συμφωνίας, ανάμεσα στην εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη και τη Σούπερ Λιγκ, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, καθώς ο Ολυμπιακός δεν τηρεί κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα, στους εντός έδρας αγώνες του.

Σε μια τέτοια περίπτωση, το ποσό μειώνεται κατά 1.000.000 ευρώ, ωστόσο μέχρι το τέλος Απριλίου, το ποσό που αναμένεται να «γεμίσει» τα ταμεία της Λίγκας είναι 3.000.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί πολύ μεγάλη «ανάσα».

Η συμφωνία των δύο πλευρών έχει ισχύ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και σύμφωνα με όσα λένε στη Σούπερ Λίγκα, έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για χορηγό ονόματος για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια...

Διαβάστε ακόμη...