«Όλα κρίνονται στα play offs»

Από paok24.com: Στις μειωμένες αριθμητικά λύσεις που έχει στο ρόστερ του ο Δικέφαλος του Βορρά στάθηκε στις δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης.
Πηγή: paok24.com
«Όλα κρίνονται στα play offs»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ήττα που γνώρισαν οι «ασπρόμαυροι» από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ:

«Πολλοί μας έχουν ξεγραμμένους και έχουν "κλειδώσει" πως το ζευγάρι του τελικού θα είναι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε μία εμφάνιση που θα δείξουμε ότι σεβόμαστε τους εαυτούς μας και δώσαμε το 101% των δυνατοτήτων μας, αλλά δεν είχαμε ανάσες. Μέχρι το 54ο λεπτό ήμασταν κοντά στο σκορ και ίσως η δικιά μας κούραση και η ποιότητα της ΑΕΚ να ήταν αυτή που οδήγησαν το παιχνίδι να έχει αυτή την κατάληξη.

Πέρσι ήμασταν εμείς δεύτεροι και χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας από την ΑΕΚ. Φέτος θα είναι δύσκολο για εμάς να κάνουμε κάτι τέτοιο, γιατί αριθμητικά είμαστε περιορισμένοι, όμως η θέληση και η ποιότητα υπάρχει και όλα κρίνονται στα playoffs. Πρέπει πρώτα να περάσουμε τη διασταύρωση στις θέσεις 3-6 και μετά να δούμε τη σειρά με την ΑΕΚ και εάν μπορέσουμε να σπάσουμε την έδρα. Οφείλουμε να κοιτάξουμε και την ανανέωση στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, ώστε να μπουν νέα παιδιά στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...