Η… νύχτα θα γίνει μέρα στην φιέστα του τίτλου

Από sfina.gr: Πολλά ακούγονται για την φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά αποτελούν σκέψεις και όχι κάποια ειλημμένη απόφαση.
Πηγή: sfina.gr
Η… νύχτα θα γίνει μέρα στην φιέστα του τίτλου

Η πρόσφατη ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, με το σχόλιο «την πιο όμορφη νύχτα μας δεν την ζήσαμε ακόμα» και την συνοδευτική ημερομηνία 5/5, δεν σημαίνει και προαναγγελία διεξαγωγής της φιέστας οπωσδήποτε την ημέρα που σηματοδοτεί και την λήξη του πρωταθλήματος.

Είναι μία ιδέα να οργανωθεί μία βραδινή φιέστα στην Τούμπα και επιστρέφοντας η ομάδα από τα Γιάννενα να μεταφερθεί απευθείας στο γήπεδο και να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο που θα την περιμένει.

Προκύπτουν, όμως, πρακτικοί λόγοι. Ο αγώνα με τον ΠΑΣ αρχίζει στις 7 το απόγευμα και η ομάδα θα επιστρέψει το νωρίτερο τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη. Έτσι, γεννάται ένα γενικότερο θέμα ασφάλειας.

Το δεύτερο σενάριο είναι η διοργάνωση της φιέστας μία άλλη ημέρα που θα υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια για να στηθεί καλύτερο το τελετουργικό.

Σε κάθε περίπτωση, όποια κι είναι η ημέρα της φιέστας, η... νύχτα θα γίνει μέρα από τα πυροτεχνήματα και το σόου θα είναι φαντασμαγορικό.

Διαβάστε ακόμη...