Το άγνωστο παρασκήνιο της παραμονής του Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ

Από sfina.gr: Τις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας διανύει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Το άγνωστο παρασκήνιο της παραμονής του Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ

Σε ηλικία 31 ετών περνάει μία δεύτερη νεότητα, όπως το 2004 που ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην Φέγενορντ. Ο Ντιέγκο έμεινε στάσιμος στην Ολλανδία, μετά από δανεισμούς στην Χέρκουλες και στην Ντε Γκράαφτσαπ, συνέχισε από το 2012 για τέσσερα χρόνια στην Καϊσέρισπορ στην Τουρκία και ο ΠΑΟΚ από το 2016 είναι ο πέμπτος σύλλογος της καριέρας του.

Θέλει να είναι και ο τελευταίος, αφού όπως λέει στο περιβάλλον του, εδώ ζει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, ενώ η οικογένειά του είναι πολύ ευχαριστημένη από την διαμονή στην Θεσσαλονίκη.

Η έκρηξη της απόδοσής του συνδυάστηκε με την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του. Πάντως, στην περίπτωση της παραμονή του στην Τούμπα υπάρχει άγνωστο παρασκήνιο.

Πριν από τις γιορτές ο Έλληνας μάνατζέρ του Τάσος Παπαδόπουλος του μετέφερε προτάσεις με συμφέροντες οικονομικούς όρους από Ολλανδία και Τουρκία.

Η απάντηση του Μπίσεσβαρ ήταν κατηγορηματική: «Πρώτα μιλάμε με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να μείνω. Μόνο εάν δεν τα βρούμε διαπραγματευόμαστε με άλλες ομάδες».

Οι εξελίξεις τον δικαίωσαν. Απ' όσα ακολούθησαν φάνηκε ότι πήρε την σωστή απόφαση και έτσι ο ΠΑΟΚ δεν έχασε έναν σπουδαίο παίκτη, που τον οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου και ομορφαίνει με τις περίτεχνες ενέργειές του τα ελληνικά γήπεδα.

Διαβάστε ακόμη...