Μαρία Γκοντσάρεβα: Μακριά από τα φώτα, στην πιο σπουδαία αποστολή

Από paok24.com: Δεν είναι ο άνθρωπος που θα ακούσεις να μιλάει δημόσια. Δεν είναι από τα πρόσωπα, που αρέσκονται στα φώτα.
Πηγή: paok24.com
Μαρία Γκοντσάρεβα: Μακριά από τα φώτα, στην πιο σπουδαία αποστολή

Πάντα είναι εκεί, δίπλα στην ομάδα, εντός κι εκτός Τούμπας, ωστόσο μακριά από τα πολλά βλέμματα.

Η Μαρία Γκοντσάρεβα. Μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του ΠΑΟΚ. Στο ξεκίνημα της -όπως οι περισσότεροι- έγινε στόχος πολλών σχολίων. Λίγο το αυστηρό της προφίλ, λίγο η εικόνα που έβγαζε προς τα έξω, λίγο το γεγονός ότι είναι ο άνθρωπος που έχει τον πρώτο λόγο στο οικονομικό κομμάτι...

Σύντομα όμως, τους "κέρδισε" όλους, εντός κι εκτός ΠΑΟΚ. Ένας άνθρωπος που ξέρει όσο κανείς τον Ιβάν Σαββίδη, όντας άμεσος συνεργάτης του εδώ και αρκετά χρόνια. Η εργασιομανία τη χαρακτηρίζει, ενώ με το πέρασμα των χρόνων, έχει αποκτήσει ένα ξεχωριστό δέσιμο με το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Χαρακτηριστικές οι εικόνες στη γιορτή της ομάδας πέρυσι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, με τους "ασπρόμαυρους" να την αποθεώνουν και την ίδια, να δείχνει να το απολαμβάνει, με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Η Μαρία ωστόσο, έχει και μία άλλη πλευρά. Πιο ευαίσθητη. Κάθε χρόνο, "τσεκάρει" μία ημερομηνία και ταξιδεύει στην Κένυα. Εκεί περνάει χρόνο με μικρά παιδιά, προσφέροντας τους αγάπη, φροντίδα και ό,τι άλλο χρειάζονται.

Η δική της ηρεμία. Η δική της στιγμή. Η δική της αποστολή. Μία αποστολή, πολύ πιο σημαντική από όλες τις άλλες. Έτσι και φέτος, βρίσκεται εκεί. Το "ραντεβού" σταθερό κι όσο γεμάτη κι αν είναι η ατζέντα, δεν το αμελεί. Είναι εκεί, με ένα μεγάλο χαμόγελο σε έναν διαφορετικό ρόλο, πριν να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, φορέσει και πάλι τα καλά της και μπει σε ρυθμούς ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...