Θα πάρει τον τίτλο αήττητος και με τους αναπληρωματικούς

Από sfina.gr: Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να πάρει το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας σπάσει τα ρεκόρ σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες.
Πηγή: sfina.gr
Θα πάρει τον τίτλο αήττητος και με τους αναπληρωματικούς

Επίσης, θέλει να γίνει η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά τον Παναθηναϊκό το 1964, που θα κατακτήσει τον τίτλο αήττητη.

Με βάση την λογική θα το καταφέρει. Σύντομα, όπως αναμένεται, ο δικέφαλος θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Μόλις γίνει αυτό η ομάδα του Λουτσέσκου θα επικεντρωθεί στην κατάκτηση του κυπέλου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος θα αποκτήσουν διαδικαστικό χαρακτήρα με πολλές αλλαγές στην 11άδα από τον Λουτσέσκου.

Ακόμα, όμως και με τους αναπληρωματικούς ο ΠΑΟΚ θα πάρει αήττητος το πρωτάθλημα. Γιατί διαθέτει αναπληρωματικούς που σε πιάνει «ίλιγγος». H δυναμικότητα της ομάδας δεν μειώνεται εάν, για παράδειγμα, αντί του Άκπομ παίξει ο Σφιντέρσκι, αντί του Μπίσεσβαρ παίξει ο Πέλκας, αντί του Ολιβέιρα παίξει o Κάνιας, αντί του Βιεϊρίνια παίξει ο Γιαννούλης, ή αν αντί του Κρέσπο παίξει ο Ίνγκασον.

«Περπατώντας» το παίρνει αήττητος το πρωτάθλημα και με την δεύτερη ομάδα ο φετινός ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...