Η απίστευτη πρόκληση του Τσαμούρη! (video)

Από paok24.com: Από την πρώτη στιγμή ο ορισμός του Τσαμούρη στη δοκιμασία του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο ήταν ορισμός... κασκαντέρ!
Πηγή: paok24.com
Η απίστευτη πρόκληση του Τσαμούρη! (video)

Διαιτητής από τον σύνδεσμο Πειραιά, ο οποίος είχε προσπαθήσει να... λερώσει τον ΠΑΟΚ στη Λαμία και του δινόταν δεύτερη ευκαιρία να πλήξει τον πρωτοπόρο και ασταμάτητο Δικέφαλο, μιας και αλλιώς δεν τον... φτάνουν!

Η διαιτησία του κακή, με πολλά σφυρίγματα που έκοβαν τον ρυθμό του αγώνα και εκνεύριζαν τους παίκτες και με καθοριστικές λάθος αποφάσεις (χαρακτηριστική η ανακάλυψη επιθετικού φάουλ στο γκολ του Ακπόμ) σε παιχνίδι που δεν ήταν καθόλου δύσκολο για έναν κανονικό διαιτητή.

Εκτός από την (επιλεκτική;;;) ανικανότητα Τσαμούρη σε βάρος του ΠΑΟΚ, υπάρχει κι ένα απίστευτο στιγμιότυπο, το οποίο δείχνει πολλά.

Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει φάουλ μπροστά στο σημείο που φιλοξενούνται οι οπαδοί του, ο Τσαμούρης κάθεται επιδεικτικά στο σημείο του φάουλ κι ενώ ήδη έχει εκνευρίσει ομάδα και κόσμο, χωρίς λόγο καθυστερεί την εκτέλεση του φάουλ, με τον Βιεϊρίνια να του ζητά να απομακρυνθεί για να εκτελέσει το φάουλ, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που ενείχε η παρατεταμένη παραμονή του Τσαμούρη μπροστά στους αγανακτισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. (δείτε το βίντεο παρακάτω)

Ο Πορτογάλος παίρνει κάρτα για δήθεν διαμαρτυρία (φαίνεται ξεκάθαρα ότι δε διαμαρτύρεται αλλά του ζητά να φύγει για να εκτελέσει και για τον παραπάνω λόγο) και ο Τσαμούρης παραμένει στο σημείο επειδή πλέον έχει να σημειώσει και την κάρτα.

Ευτυχώς δε βρέθηκε κάποιος να δώσει δικαίωμα, γιατί πλέον άπαντες στον ΠΑΟΚ είναι υποψιασμένοι και ενωμένοι να προστατέψουν την ομάδα για να κατακτήσει το νταμπλ.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι ένας διαιτητής, ο οποίος οφείλει να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του την ώρα που σφυρίζει, καθώς αποτελεί και μέρος της γενικότερης αντίληψης που πρέπει να έχει στη δουλειά του, δεν επιλέγει να ηρεμήσει τα πνεύματα, για τον εκνευρισμό που εκείνος έχει προκαλέσει, είναι σίγουρα κάτι αξιομνημόνευτο...

Θα αποτελεί μάλλον ένα από τα πιθανά χαρίσματα Τσαμούρη για να ορίζεται σε αγώνες του ΠΑΟΚ. Τα είχαν κι άλλοι αυτά τα προκλητικά χαρίσματα, Σπάθες, Παππάδες...

Μάλλον κι αυτό τυχαίο θα είναι...

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Διαβάστε ακόμη...