Αυτά είπαν ΠΑΟΚ-Σάκχοφ

Από paok24.com: Παράλληλα με την προσπάθεια να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το νταμπλ, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» τρέχουν και την επόμενη ημέρα της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Αυτά είπαν ΠΑΟΚ-Σάκχοφ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι είναι ο Εβγκέν Σάκχοφ.

Τι προκύπτει από τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ουκρανό και τι πραγματικά ισχύει πέρα από τις υπερβολές που γράφτηκαν;

Στον «Δικέφαλο» είχαν αποφασίσει πριν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ότι οι περιπτώσεις των χαφ (Σάκχοφ, Κάνιας) που λήγουν τα συμβόλαια τους θα απασχολήσουν την ομάδα (με φόντο το μέλλον) μετά το φινάλε της σεζόν.

Στην περίπτωση του Ουκρανού αυτό διαφοροποιήθηκε λίγο στην πορεία, κυρίως γιατί από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε στο ροτέισον της ομάδας έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις.

Επαφές στελεχών του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Σάκχοφ έγιναν και πριν αρκετές εβδομάδες, αλλά και τον τελευταίο καιρό.

Σε αυτές τις επαφές ο «Δικέφαλος» έκανε ξεκάθαρο στον Ουκρανό το ποσό το οποίο τον αξιολογεί και το οποίο θα αποτελεί τη βάση για να υπάρξει πολύ προχωρημένη συζήτηση ανανέωσης μαζί του.

Ο Σάκχοφ από την πλευρά του, έχοντας ένα συμβόλαιο που αγγίζει τις 400 χιλιάδες ευρώ θέλει να παραμείνει στον «Δικέφαλο», αλλά προσπαθεί να διαπραγματευτεί μία αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του.

Κόντρα σε όσα λανθασμένα γράφτηκαν η εκτίμηση που επιβεβαιώνεται και από ανθρώπους στο διοικητικό περιβάλλον του ΠΑΟΚ είναι πως η όποια εξέλιξη στο θέμα Σάκχοφ θα προκύψει αφού ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Στον «Δικέφαλο» θα στηριχτούν στη βάση των συζητήσεων που έχουν ήδη γίνει και αφού κάνουν... ταμείο της συνολικής προσφοράς του παίκτη και δουν τη συνολική στρατηγική της ομάδας για την κάλυψη των θέσεων στα χαφ, τότε θα προχωρήσουν στις οριστικές τους αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμη...