Άγχος και γιγάντια προσπάθεια να μη συμβεί το παραμικρό! (video)

Από paok24.com: Το πλέον χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που δείχνει τη σπουδαία προσπάθεια να προστατευτεί η ομάδα
Πηγή: paok24.com
Άγχος και γιγάντια προσπάθεια να μη συμβεί το παραμικρό! (video)

Ο ΠΑΟΚ οδεύει προς την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και άπαντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο είναι έτοιμοι να σφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη γιγάντια προσπάθεια που γίνεται να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό τμήμα, παίκτες και τεχνικό τιμ, που δουλεύει σκληρά για να αποδεικνύεται στο χορτάρι ότι ο Δικέφαλος είναι η καλύτερη ομάδα και αξίζει και θα πανηγυρίσει την κούπα.

Τα περσινά όργια και η κλοπή του τίτλου σε επιτροπές και με αποχωρήσεις των θρασύδειλων από το γήπεδο για να... κλέψουν τον τίτλο, έκαναν όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ να δίνει φέτος μία μάχη για να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος να στερηθεί η ομάδα την κούπα που τόσο αξίζει.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, να προσπαθεί να ηρεμήσει τις αντιδράσεις των ΠΑΟΚτσήδων που βρέθηκαν σε κερκίδα μαζί με τους οπαδούς του Παναιτωλικού, προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό που θα δημιουργούσε εστία έντασης για να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πρώτος ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου, αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας, μαζί με τους υπεύθυνους για θέματα ασφαλείας, έκαναν τεράστιες προσπάθειες στο Αγρίνιο να προστατευτεί η ομάδα, κάτι που συμβαίνει εκτός από όλους τους αγώνες της Τούμπας και σε κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Αυτό το πρωτάθλημα το παίρνουμε όλοι μαζί και σίγουρα το μεγαλύτερο μας όπλο είναι η ενότητα ομάδας, κόσμου και διοίκησης μπροστά στην επίτευξη του στόχου!

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο από το γκολ του Μάτος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...