«Κυνηγάει» τον εαυτό του!

Από paok24.com: Ετοιμάζεται για την πιο «γεμάτη» σεζόν στην καριέρα του ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Κυνηγάει» τον εαυτό του!

Δεν είναι μόνο τα ομαδικά ρεκόρ που καταρρίπτει τη φετινή σεζόν το φανταστικό σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου στην πορεία για την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος, αφού και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου με τις εμφανίσεις τους, ξεπερνούν τους ίδιους τους, τους εαυτούς.

Ένας από αυτούς είναι και ο Φερνάντο Βαρέλα που και τη φετινή σεζόν επιβεβαιώνει το προσωνύμιο «Beast» μετρώντας ήδη 37 συμμετοχές με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος, 2 κυπέλλου, ενώ έχει καταγράψει και 12 συμμετοχές στην Ευρώπη, έχοντας πανηγυρίσει 2 γκολ

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Βαρέλα συγκαταλέγεται στο top-5 των παικτών του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν, αφού βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας με 3.389 λεπτά, με το... ζευγάρι του στο κέντρο της άμυνας, τον Κρέσπο να είναι στη δεύτερη θέση με 3.787 λεπτά.

Ο Βαρέλα έχει καταφέρει να ξεπεράσει ήδη τις περσινές του επιδόσεις, όταν είχε αγωνιστεί σε 36 παιχνίδια (1 γκολ), ενώ βάζει... πλώρη για να καταρρίψει το ρεκόρ συμμετοχών στην μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ που είχε καταγραφεί τη σεζόν 2016-2017, όταν ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε παίξει σε 39 αναμετρήσεις.

Με δεδομένο ότι για τον Δικέφαλο του Βορρά απομένουν τουλάχιστον επτά αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο έως το φινάλε της σεζόν, ο Βαρέλα είναι κοντά στο να καταγράψει ένα νέο προσωπικό ρεκόρ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Διαβάστε ακόμη...