«Κατάθεση ψυχής του Βιεϊρίνια στο γκολ»

Από arenafm.gr: Ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, μίλησε στην εκπομπή «Full επίθεση» για την νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και για τον αθλητικό πολιτισμό την Ελλάδα.
Πηγή: arenafm.gr
«Κατάθεση ψυχής του Βιεϊρίνια στο γκολ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα ματς με διακυμάνσεις. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ φάνηκαν σαν να ήθελαν να κλέψουν το ματς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μόλις δέχθηκαν το γκολ, εμφάνισαν τον πραγματικό ΠΑΟΚ. Κατάλαβαν πως πάνε να καταστρέψουν ότι χτίζουν σε ολόκληρη την χρονιά και έβγαλαν την ψυχή τους για την νίκη. Μόνο παίκτες σαν τον Ρονάλντο μπορούσαν να πετύχουν τέτοιο γκολ σαν του Βιεϊρίνια. Έδωσε ψυχή για το γκολ, είχε τεράστια αυτοσυγκέντρωση, τεράστια ψυχική δύναμη. Έκανε κατάθεση ψυχής. Το ίδιο έκανε και ο Μάτος που έκανε φοβερό άλμα στο 1-2 για να πάρει την κεφαλιά.

Αδιαφιλονίκητος στρατηγός του ΠΑΟΚ είναι ο Γιώργος Κούδας αλλά ο Βιεϊρίνια φέτος δείχνει πως μπορεί να ξεκλειδώσει οποιαδήποτε άμυνα. Ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη. Όσον αφορά το γκολ του Ακπόμ, ποτέ δεν θα ακυρωνόταν στην Αγγλία. Του έχουν ακυρώσει πολλά γκολ του Ακπόμ φέτος και είναι κρίμα.

Είναι προς τιμήν του Παναιτωλικού όταν ακούστηκαν μερικά αίσχη από την κερκίδα τον Αγρινιωτών, όσον αφορά την εθνική μας ταυτότητα, που σηκώθηκαν οι ψυχραιμότεροι και τους φώναξαν: «Σκάστε». Η συμφωνία των Πρεσπών, έχει φέρει ενωτικό μήνυμα στους Έλληνες και πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε με τον αντίπαλο μέσα στο γήπεδο.

Υστερούμε πραγματικά στις εγκαταστάσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε το νταμπλ γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα, όμως το μεγάλο ατού θα είναι να κάνουμε το νέο μας στάδιο. Οι γονείς ταλαιπωρούνται πολύ, γιατί δεν υπάρχουν υποδομές στις ομάδες της Ελλάδας. Υστερεί και η Εθνική μας έτσι. Δεν βλέπουμε πολλά παιδιά μας να συνεχίζουν. Θα ήθελα ο Βιεϊρίνια να είναι... «Βιεϊρινίδης», να είναι Έλληνας.

Πρέπει όλοι να συνεργαστούν, να γίνουν πράγματα, δεν είναι τεράστια έξοδα αυτά. Δεν βλέπω κανέναν να έχει αθλητικό σχέδιο σε αυτούς που κατεβαίνουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Το πρωτάθλημα θα το χαρούμε, θα το πανηγυρίσουμε, όμως πρέπει να σκεφτούμε και στη συνέχεια τι γίνεται. Πρέπει να αλλάξουμε επίπεδο από πλευράς αθλητικού πολιτισμού. Αγαπάω πάρα πολύ τον αθλητισμό και θέλω να βοηθήσω κι εγώ».

Διαβάστε ακόμη...