Και σε 5-6 εβδομάδες...

Από paok24.com: Η βαθμολογική διαφορά από τους «διώκτες», οι «μάχες» που απομένουν και οι σκέψεις για φιέστα και φέτος στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Και σε 5-6 εβδομάδες...

Έξι «στροφές» πριν από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ μετά και τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν επί του Άρη, μοιάζει να είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο στις αναμετρήσεις που έχει δώσει, βρίσκεται στο +5 από τα δεύτερα Τρίκαλα και στο +6 από τον τρίτο Άρη και το πρόγραμμα του ως το τέλος της σεζόν είναι ιδιαίτερα βατό, με την ομάδα του Πέριτσα Κρστιτς να στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να χάσει ούτε ένα παιχνίδι.

Για τον ΠΑΟΚ τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι με: Λάρισα (εξ' αναβολής - εντός), Προοδευτική Περάματος (εκτός), Οδυσσέα Γλυφάδας (εντός), Εργοτέλη (εκτός), Λάρισα (εκτός) και με Αγία Παρασκευή (εντός).

Μάλιστα, πρόθεση των ανθρώπων του τμήματος είναι η τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος απέναντι στην Αγία Παρασκευή να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν και εκεί οι παίκτριες του Δικεφάλου να πανηγυρίσουν και φέτος την κατάκτηση του τίτλου, που ενδεχομένως να τον έχουν «κλειδώσει» μαθηματικά από τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Διαβάστε ακόμη...