Οι Πορτογάλοι τρελάθηκαν με την «κανονιά»

Από thessports.gr: Η απίστευτη «μπαλωθιά» του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μαγνητίζει το ενδιαφέρον των Πορτογάλων, που αναφέρονται με εγκωμιαστικά σχόλια.
Πηγή: thessports.gr
Οι Πορτογάλοι τρελάθηκαν με την «κανονιά»

Μετά τα δημοσιεύματα των «A Bola» και «O Jogo», ένα ακόμα μέσο έγραψε διθυραμβικά σχόλια για το θεσπέσιο γκολ του συμπατριώτη τους. Η ιστοσελίδα zerozero.pt αποθεώνει τον Δικέφαλο και τον Ατρέ Βιεϊρίνια, υπογραμμίζοντας και την παρουσία του Σέρτζιο Ολιβέιρα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το αφιέρωμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο ΠΑΟΚ, με δύο Πορτογάλους ποδοσφαιριστές, προχωρά ασταμάτητος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς, που απέχουν δέκα βαθμούς από τον Ολυμπιακό (με ένα παιχνίδι περισσότερο), πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη διοργάνωση και αυτήν τη φορά ήταν ο Βιεϊρίνια που έλαμψε περισσότερο. Βιεϊρίνια και Ολιβέιρα κατέλαβαν το "φρούριο" του Παναιτωλικού, με τον 33χρονο, που έπαιζε για μια ακόμα φορά στα αριστερά, να πιάνει ένα σουτ από το κέντρο στο 64′ και να ισοφαρίζει. Ο Λέο Μάτος θα εξασφάλιζε τη νίκη για τον ΠΑΟΚ λίγα λεπτά αργότερα».

Διαβάστε ακόμη...