Marca για τον αήττητο ΠΑΟΚ: «Η άψογη ομάδα του Λουτσέσκου»

Από sdna.gr: Η ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα... ανάγκασε ακόμα και την κορυφαία ιστοσελίδα της Ισπανίας, την Marca, να ασχοληθεί με τα επιτεύγματα του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Marca για τον αήττητο ΠΑΟΚ: «Η άψογη ομάδα του Λουτσέσκου»

Η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας Marca, παρουσίασε σήμερα αφιέρωμα με τις ομάδες της Ευρώπης που παραμένουν δίχως ήττα και στάθηκε στα όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα ο Δικέφαλος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως σημειώσαμε χθες μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει μια ξέφρενη κούρσα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας μέχρι στιγμής απολογισμό με 22 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 25 παιχνίδια του πρωταθλήματος, η οποία τον κατατάσσει στους τέσσερις της Ευρώπης που παραμένουν αήττητοι στα πρωταθλήματά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Marca έκανε το δικό της αφιέρωμα μετά την πρόσφατη ήττα της Γιουβέντους που έφυγε από το κλειστό γκρουπ των αήττητων ομάδων, ενώ στάθηκε και στα επιτεύγματα του Δικεφάλου.

«Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως είναι αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Με πέντε παιχνίδια να απομένουν, είναι επτά βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό. Η ισορροπία του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από 25 αγωνιστικές είναι άψογη: 22 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στην ομάδα υπάρχουν και δυο Ισπανοί ποδοσφαιριστές. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ευρώπη παραμένουν ακόμα τρεις ομάδες αήττητες πέρα του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα οι Ερυθρός Αστέρας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...