Νέα βελτιωμένη πρόταση σε Βαρέλα!

Από sfina.gr: Αναμφίβολα ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες για τον ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις που κάνουν την διαφορά, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Πηγή: sfina.gr
Νέα βελτιωμένη πρόταση σε Βαρέλα!

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία που δεν επηρεάζεται παρά το γεγονός ότι διακυβεύεται ένα πρωτάθλημα και ουσιαστικά το τελευταίο του «καλό συμβόλαιο», μιας που ο Βαρέλα θα μπει στο 31ο έτος της ηλικίας του, τον προσεχή Νοέμβρη.

Οι εμφανίσεις του και η εν γένει συμπεριφορά του, έχει πείσει τον Ιβάν Σαββίδη πως αξίζει μια γενναία αύξηση αποδοχών, για αυτό και πριν από λίγες μέρες, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έκανε βελτιωμένη προσφορά προς τον μάνατζερ του, όταν έγινε η πρώτη κουβέντα, για την επικείμενη έλευση του στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η προσφορά του Δικεφάλου προς τον Βαρέλα «αγγίζει» το 1.000.000 ευρώ ετησίως, χωρίς τα μπόνους και αφορά συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Βαρέλα έχει δείξει έμπρακτα ότι θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη, απορρίπτοντας τις προσφορές που είχε στα χέρια του από ομάδες από την Άπω Ανατολή, αφού πρόθεση του είναι να συνεχίσει σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, παρά το γεγονός ότι είχε το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο ήθελε, όντας στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Εκτός του αγωνιστικού, ο Φερνάντο Βαρέλα υπολογίζει πολύ ότι η οικογένεια του, έχει τις ιδανικές συνθήκες στην Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν, το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του θα τελειώσει κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Η έλευση του ατζέντη του τις επόμενες μέρες, θα δώσει οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που έχει μείνει εδώ και καιρό χωρίς λύση.

Ο Φερνάντο Βαρέλα παραμένει συγκεντρωμένος στην κατάκτηση των δυο εγχώριων τίτλων και έχει αφήσει να χειρίζεται την υπόθεση, ο μάνατζερ του. Το σίγουρο είναι πάντως ότι από την πλευρά του, έχει επισημάνει προς τον μάνατζερ του την προτίμηση του στον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα».

Διαβάστε ακόμη...