Προκλητικός Βαρούχας: Μένος κατά του ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Για μια ακόμα φορά, η συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης χρησιμοποιείται για να γίνει πολεμική ρητορική κατά του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Προκλητικός Βαρούχας: Μένος κατά του ΠΑΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας για μια ακόμα Κυριακή τα είδε όλα... κατά του Δικεφάλου, δημιουργώντας αρνητική εντύπωση με τις κρίσεις του για το παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» με τον Παναιτωλικό.

Στην καθιερωμένη παρουσία του στην Αθλητική Κυριακή, ο κ. Βαρούχας είδε... δυο πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού!

Το πρώτο που κατά την άποψη του, δεν δόθηκε λανθασμένα από τον Τσαμούρη, σε πτώση ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού στο πρώτο μέρος, μετά από μαρκάρισμα του Εβγέν Σάκχοφ, που και να ήταν παράτυπο (που δεν ήταν), θα μιλούσαμε για φάουλ εκτός περιοχής!

Η κορυφαία... στιγμή βέβαια του Παναγιώτη Βαρούχα, ήρθε στην στην κρίση του για το γκολ του πεντακάθαρου γκολ του Τσούμπα Άκπομ, με το σκορ στο 0-0!

Σε μια φάση που δεν ζήτησε ούτε ο Μιχάι φάουλ, ο Τσαμούρης το έδωσε, με τον τηλεκριτικό διαιτησίας να τον δικαιώνει!

Τέλος, είδε ξεκάθαρο πέναλτι στην, τουλάχιστον αμφισβητούμενη φάση που έδωσε το δικαίωμα στον Παναιτωλικό να ανοίξει το σκορ, μετά το μαρκάρισμα του Κρέσπο στον Ντίας.

Είναι απορίας άξιο το πως η κρατική ΕΡΤ δίνει την εντύπωση της μεροληψίας κατά συγκεκριμένων ομάδων. Οι μνήμες άλλωστε από την περιγραφή του παιχνιδιού Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ είναι νωπές!

Διαβάστε ακόμη...