Θύμισε ξανά... Μάτος

Από paok24.com: Δικαιολογημένα, όλα τα φλας έπεσαν χθες στον Αντρέ Βιεϊρίνια και το απίστευτο γκολ που πέτυχε, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στην έδρα του Παναιτωλικού. Η νίκη όμως, ήρθε από την κεφαλιά του Λέο Μάτος.
Πηγή: paok24.com
Θύμισε ξανά... Μάτος

Ο Βραζιλιάνος έχει αποδείξει την επιρροή που μπορεί να έχει στο παιχνίδι της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, καθώς είναι εξαιρετικός στις στατικές φάσεις, έχοντας σκοράρει μέχρι τώρα, 19 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Μάτος πέρσι, είχε 7 γκολ σε 38 συμμετοχές, ενώ πρόπερσι είχε 8, σε 47 αγώνες.

Φέτος, είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα γι' αυτόν. Μέχρι χθες, είχε πετύχει δύο γκολ στο πρωτάθλημα, κατά σύμπτωση στις δύο νίκες με τον ΟΦΗ. Το άλλο γκολ που είχε μέχρι χθες, ήταν στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή (5-0), στις 22 Ιανουαρίου.

Χθες, σκόραρε κάνοντας το 1-2, χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στον ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στα «μεγάλα» γκολ, παρότι φέτος, όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα του, δεν έχει τόση μεγάλη συμμετοχή στον τομέα αυτό.

Η σημασία του, βέβαια, στο παιχνίδι της ομάδας, φαίνεται σε κάθε παιχνίδι και το εντυπωσιακό είναι ότι έχει καταφέρει, παρότι δεξιός μπακ, όταν δε σκοράρει, αυτό να... συζητιέται!

Διαβάστε ακόμη...