Ο Μαργαρίτης«έσκασε»

Από paok24.com: Μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ακολούθησε η χθεσινή, εντός έδρας ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου. Και στα δύο αυτά παιχνίδια, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, έβγαλε κούραση.
Πηγή: paok24.com
Ο Μαργαρίτης«έσκασε»

Ο αρχηγός, έπαιξε για σχεδόν 23 λεπτά στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη, σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης σε άμυνα-ριμπάουντ, άρα και πολλές επαφές και καταπόνηση.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα τρία λάθη που έκανε, τα έκανε στην τέταρτη περίοδο εκείνης της αναμέτρησης, απόρροια της κούρασης του. Μέχρι ένα σημείο στο ΟΑΚΑ, ο Μαργαρίτης έκανε τα πάντα σωστά σε άμυνα κι επίθεση, αλλά όταν δεν είχε άλλες ανάσες, ήρθαν και τα λάθη.

Στο χθεσινό παιχνίδι, έμεινε στο παρκέ για 20 λεπτά και ήταν ξεκάθαρο ότι ο Παπαθεοδώρου τον κρατούσε στον πάγκο, όσο μπορούσε για να τον έχει όσο το δυνατόν περισσότερο φρέσκο για το τέλος. Εκτός του ότι τελείωσε το παιχνίδι με 6 πόντους με 1/4 σουτ, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ, η (μη) αντίδραση του στην άμυνα, στο νικητήριο καλάθι του Φρεϊμάνις, έδειξε ξανά, την ανάγκη που έχει για ανάσες.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μαργαρίτης έκλεισε τα 36, η χρονιά είναι πολύ απαιτητική με τον ΠΑΟΚ ως τώρα, με τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ στα κατά καιρούς διαστήματα της διακοπής, αυτός δε μπορούσε να ξεκουραστεί, όντας από τα βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από εδώ και πέρα, βέβαια, το πρόγραμμα διαφοροποιείται με το ένα παιχνίδι την εβδομάδα και ο Μαργαρίτης (και όχι μόνο) θα έχει την ευκαιρία για τις απαραίτητες ανάσες, ενώ και η ομάδα θα έχει την ευκαιρία για κανονική προετοιμασία των αγώνων.

Διαβάστε ακόμη...