Ρεκόρ… αλητείας!

Από inpaok.com: Τα... πάντα έχει βιώσει ο Τσούμπα Άκπομ σε αυτή την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, αφού έχει δει τους διαιτητές να του ακυρώνουν πεντακάθαρα γκολ για εξωφρενικούς λόγους.
Πηγή: inpaok.com
Ρεκόρ… αλητείας!

Ο Άγγλος φορ έζησε με το «καλησπέρα» την παράνοια των Ελλήνων διαιτητών, αφού είδε τον επόπτη Καμπούρη να του ακυρώνει ένα πεντακάθαρο γκολ ως... οφσάιντ, στην δεύτερη αγωνιστική της Super League, στην Νέα Σμύρνη.

Το επόμενο... απίθανο που έζησε ο Τσούμπα Άκπομ ήταν την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο και πάλι τον Παναιτωλικό, σε παρόμοια μάλιστα φάση!

Ο Άκπομ «κατάπιε» τον Μαρινάκη, μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε τον Κυριακίδη αλλά το γκολ δεν μέτρησε σκανδαλωδώς για να γίνει το 3-1, αφού ο... Τσαμούρης και πάλι είδε φάουλ του Άγγλου.

Κανονικό γκολ του 23χρονου επιθετικού ακυρώθηκε και στο Κύπελλο, και στην ρεβάνς της φάσης των «16» με την Παναχαϊκή στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κέρδισε άνετα τους Πατρινούς με 5-0, με τον Άκπομ να σκοράρει στο 57′ για να κάνει το 4-0, από κανονική θέση, με τον επόπτη Μιχάλη Δημόπουλο να σηκώνει την σημαία.

Στα παραπάνω ήρθε να προστεθεί η σκανδαλώδης ακύρωση γκολ του Άκπομ το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) στο Αγρίνιο, με το σκορ στο 0-0! Ο Τσαμούρης και πάλι είδε... φάουλ στην διεκδίκηση του Άκπομ με τον Μιχάι για να ακυρώσει το γκολ!

Συμπερασματικά, ο Τσούμπα Άκπομ έχει πετύχει φέτος 10 κανονικά γκολ, αλλά του μέτρησαν μόνο τα 6, αφού τα υπόλοιπα τέσσερα δεν μέτρησαν ποτέ. Ρεκόρ... αλητείας!

Διαβάστε ακόμη...