Στην πρώτη ομάδα ο Μιχαηλίδης!

Από poak24.com: Οι περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ τον έμαθαν στο πρόσφατο παιχνίδι της Κ19 με την Τότεναμ στην Τούμπα. Όσοι όμως παρακολουθούν στενά τις "μικρές" ομάδες του Δικεφάλου και δη τη φετινή Κ19, η εμφάνιση του Γιάννη Μιχαηλίδη κόντρα στους Λονδρέζους κάθε άλλο παρά έκπληξη ήταν.
Πηγή: paok24
Στην πρώτη ομάδα ο Μιχαηλίδης!

Ο ΠΑΟΚ απόκτησε τον Γιάννη Μιχαηλίδη το 2016 από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, έχοντας εντοπίσει αρκετό καιρό πριν το ταλέντο και τις προοπτικές εξέλιξής του.

Σε αυτά τα τρία χρόνια, ο Μιχαηλίδης εξελίχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό αφού πρώτα μετατοπίστηκε από τη μεσαία γραμμή στα στόπερ και πλέον αποτελεί μαζί με τους Λύρατζη, Τσαούση και Διαμαντή την αμυντική τετράδα της Κ19 αλλά και της Εθνικής Νέων!

Μάλιστα, μέσω των εμφανίσεων του, ο 19χρονος αμυντικός, που έχει το μεγάλο προσόν να είναι αριστεροπόδαρος, κέρδισε με το σπαθί του το δικαίωμα να βρίσκεται το καλοκαίρι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της "μεγάλης" ομάδας, με τη σχετική απόφαση να έχει ήδη παρθεί από αυτούς που "τρέχουν" το πλάνο της νέας σεζόν.

Φυσικά, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τον Μιχαηλίδη από τη στιγμή που μπροστά του θα υπάρχουν σίγουρα οι Κρέσπο, Ίνγκασον και ενδεχομένως ο Βαρέλα, αλλά ο ταλαντούχος στόπερ δεν έχει δώσει έως τώρα δείγματα πως είναι από αυτούς που φοβάται τα δύσκολα.

Διαβάστε ακόμη...