Κίνδυνος - θάνατος!

Από paok24.com: Ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς ο Παναιτωλικός διαθέτει πολλούς. Αυτός που κάνει ωστόσο τη διαφορά είναι ο Φράνκο Μάζουρεκ.
Πηγή: paok24.com
Κίνδυνος - θάνατος!

Τον 25χρονο βραχύσωμο Αργεντινό, ο Παναιτωλικός τον απέκτησε τον Ιούλιο του 2017 ως ελεύθερο από την Κολόν και δεν το μετάνιωσε ούτε στο ελάχιστο. Από τότε έως σήμερα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς και της Νιούελ Ολντ Μπόις, έχει πετύχει 11 γκολ και έχει δώσει 6 ασίστ σε 53 εμφανίσεις, ωστόσο τη φετινή σεζόν σαφέστατα και είναι καλύτερος αλλά και αποτελεσματικότερος σε σχέση με την περσινή.

Στα 23 φετινά παιχνίδια του Παναιτωλικού που έχει αγωνιστεί, ο Μάζουρεκ μετράει 7 γκολ και 4 ασίστ, όντας ο "εγκέφαλος" στο παιχνίδι της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα. Την περασμένη αγωνιστική μάλιστα πέτυχε 2 γκολ και κατέγραψε μία ασίστ στο εντυπωσιακό 5-0 του Παναιτωλικού εις βάρος του Πανιωνίου, δείχνοντας να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ασφαλώς, ο Αργεντινός μέσος έχει... περίοπτη θέση στα σχέδια του Ράζβαν Λουτσέσκου για εξουδετέρωση του Παναιτωλικού σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι υπόλοιποι παίκτες του συλλόγου του Αγρινίου χρίζουν μικρότερης προσοχής...

Διαβάστε ακόμη...