«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, σχεδόν το πήρε το πρωτάθλημα!»

Από paok24.com : Με τα καλύτερα λόγια για τους «ασπρόμαυρους» μίλησε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού.
Πηγή: paok24.com
«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, σχεδόν το πήρε το πρωτάθλημα!»

Ο Φακούντο Περέιρα παραδέχτηκε σε συνέντευξη του στο επίσημο περιοδικό του κυπριακού συλλόγου πως παρακολουθεί την πορεία του ΠΑΟΚ και εύχεται ο Δικέφαλος του Βορρά να πάρει το πρωτάθλημα, αφού όπως υπογραμμίζει έχει εκτός από μεγάλη βαθμολογική διαφορά και ποιότητα στο ρόστερ του, σε σχέση με τους αντιπάλους του.

Παράλληλα, ο Αργεντινός ξεχωρίζει ως καλύτερο γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αυτό που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ελπίζει πως και ο Απόλλων Λεμεσού θα καταφέρει στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κύπρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όποτε μπορώ παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ. Όλοι πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα έχει ήδη κατακτηθεί. Έχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους, αλλά και ποιότητα στο ρόστερ. Σχεδόν το πήρε. Μακάρι να γίνει και με τον Απόλλωνα το ίδιο. Είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας και πιστεύουμε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στο τέλος».

Για το γκολ που δε θα ξεχάσει:

«Το τέρμα απέναντι στον Ολυμπιακό θεωρώ πως ήταν το καλύτερο. Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι ήταν όμορφο, αλλά και επειδή επιτεύχθηκε σε ένα σημαντικό αγώνα. Οι αγώνες επί του Ολυμπιακού είναι ξεχωριστοί, ιδιαίτερα οι εκτός έδρας στην Αθήνα συνήθως είναι καθοριστικοί».

Σχετικά με το αν η φυγή Πρίγιοβιτς επηρέασε ή όχι τον ΠΑΟΚ απάντησε:

«Όπως φαίνεται δεν τον επηρέασε καθόλου. Πέτυχε πάρα πολλά τέρματα και βοήθησε την ομάδα να βρίσκεται εκεί που είναι. Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ φέτος και πέρσι, όποιος επιθετικός και αν ήταν εκεί θα πετύχαινε πολλά τέρματα, αφού ο τρόπος που αγωνίζεται ευνοεί τον επιθετικό να σκοράρει».

Οι Κύπριοι δε θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν τον Περέιρα και για το... «Φανούρης», όνομα με τον οποίο τον φώναζε ο Άγγελος Αναστασιάδης, με τον ίδιο να απαντά:

«Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος, παρά μόνο επειδή το Φακούντο και το Φανούρης μοιάζουν στην προφορά, και ο κ. Αναστασιάδης ήθελε να με φωνάζει έτσι».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπήρξε ενδιαφέρον από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο ίδιος επέλεξε να πάει στην Κύπρο.

«Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα, συγκεκριμένα από τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο προτίμησα να έρθω στην Κύπρο παρά να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη...