«Δε θα γίνει τελικός στο εξωτερικό»

Από thessports.gr : Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμός ανέφερε πως έχει άγνοια για τα όσα ακούγονται περί διεξαγωγής του τελικού στο εξωτερικό και μάλιστα χαρακτήρισε «ξεφτίλα» μια τέτοια πιθανότητα.
Πηγή: thessports.gr
«Δε θα γίνει τελικός στο εξωτερικό»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πληροφορίες ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στη Σκωτία:

«Α, εκεί θα γίνει τελικά; (γέλια) Ξαφνικά βγήκε η Σκωτία. Εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ποιοι βγάζουν τέτοια πράγματα. Δεν έπρεπε να μου πουν κι εμένα κάτι; Κάπου γράφτηκε και κάποιος το διάβασε ότι θα γίνει στο εξωτερικό. Από σχόλια μπορείς να ακούσεις χίλια δυο».

Για το αν κουβέντιασε ο Γραμμένος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και δεν είπε τίποτα στον ίδιο:

«Δεν αμφιβάλλω για τίποτα και δεν το πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Κάποτε, επί Γκιρτζίκη, η διεξαγωγή του τελικού στο εξωτερικό αναφερόταν στην προκήρυξη του Κυπέλλου. Θυμάστε τον περιβόητο τελικό του 2016; Οχι θα τον κάνουμε κλειστό, όχι θα βάλουμε εκείνους τους διαιτητές έλεγε ο Υπουργός . Γι αυτό τότε γράψαμε στην προκήρυξη για το εξωτερικό. Τώρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Με ποια λογική να γίνει κάτι τέτοιο; Είναι ξεφτίλα. Και στην τελική ποιον συμφέρει; Τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ; Κατ’ αρχήν δεν ξέρουμε αν είναι και οι δύο στον τελικό. Και ο Ολυμπιακός έλεγε ότι θα περάσει αλλά τελικά πέρασε η Λαμία».

Διαβάστε ακόμη...