«Να πανηγυρίσουμε στην Τούμπα διπλό πρωτάθλημα...»

Από paok24.com : Όσα είπε για τη φετινή πορεία της ομάδας, το ντέρμπι που έρχεται με τον Άρη, αλλά και τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά.
Πηγή: paok24.com
«Να πανηγυρίσουμε στην Τούμπα διπλό πρωτάθλημα...»

Η Γκιζέλα Μπετανκούρ από την πρώτη ημέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει τη διαφορά με τις εμφανίσεις της, «ματώνοντας» τα αντίπαλα δίχτυα με αποτέλεσμα να είναι με διαφορά αυτή τη στιγμή η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής.

Η παίκτρια του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο PAOK24 για την μέχρι τώρα αήττητη πορεία της ομάδας, λέγοντας:

«Για να είμαι ειλικρινείς το περίμενα πως τη δεδομένη περίοδο θα βρισκόμασταν στην πρώτη θέση και μάλιστα κερδίζοντας κάποια παιχνίδια με χαρακτηριστική άνεση, γιατί αυτός ήταν και ο στόχος μας από την πρώτη μέρα. Θέλαμε να δείξουμε σε όλους πως είμαστε μία ομάδα φτιαγμένη για να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη, ο στόχος για την Μπετανκούρ και για τον ΠΑΟΚ είναι ένας:

«Είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε και να κερδίσουμε!»

Αρκετές φορές τη φετινή σεζόν η Γκιζέλα Μπεντακούρ έχει επισκεφτεί το γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει αγώνες της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου με την ίδια να αποκαλύπτει και το... όνειρο της:
 
«Είναι τρομερή η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Τούμπα. Είτε η ομάδα δίνει ένα παιχνίδι που είναι ντέρμπι, είτε κάποιο άλλο, οι φίλοι του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν την ομάδα με το ίδιο πάθος και γεμίζουν πάντα το γήπεδο. Είναι πολύ όμορφο να βρίσκομαι εκεί και να τους βλέπω να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα. Θα ήταν υπέροχο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στους άνδρες και στις γυναίκες».

Τέλος, το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στη Νέα Μεσημβρία:

«Θα ήταν υπέροχο να έρθουν να μας στηρίξουν στην προσπάθεια που θα κάνουμε, θα αισθανθούμε πολύ όμορφα να τους δούμε να είναι στο πλευρό μας και να δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για εμάς».

Διαβάστε ακόμη...