Ο Παντακίδης… θυμάται!

Από inpaok.com:Σαν σήμερα 15 Μαρτίου, ο ΠΑΟΚ πήρε τον πρώτο του τίτλο στο βόλεϊ.
Πηγή: inpaok.com
Ο Παντακίδης… θυμάται!

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν επικρατήσει με 3-1 σετ επί του Ολυμπιακού στη Σύρο και έγραψαν ιστορία.

Ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη στιγμή με τη φανέλα του Δικεφάλου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πέρασαν 4 χρόνια από αυτή την μεγάλη επιτυχία. Ήταν 15 Μαρτίου 2015 που ο ΠΑΟΚ μας πήρε τον πρώτο τίτλο στο βόλεϊ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέλος εκείνης της ομάδας και τυχερός που πήρα τον πρώτο τίτλο της ομάδας...

Γιατί είναι πολύ όμορφο να υποστηρίζεις τον ΠΑΟΚ από μικρό παιδί... και να έρχεται η μέρα που φοράω τον Δικέφαλο στο στήθος και περνούμε το κύπελλο. Από τότε πανηγυρίσαμε και άλλους τίτλους. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να πανηγυρίζει τίτλους. Θα το θυμάμαι για όλη μου την ζωή όλο αυτό που έζησα.

Μπορεί εδώ και ένα χρόνο να μην είμαι σε θέση να αγωνιστώ φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα, να μην ακούω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να φωνάζουν μέσα στο σπίτι μας, αλλά πανηγυρίζω κάθε πόντο έτσι όπως θέλω, εγώ βλέποντας τον αγώνα από το σπίτι και ακούγοντας τον Σήφη να ανεβάζει την ομάδα!

Εύχομαι στα παιδιά να έχουν υγειά και να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε να κρατήσουν τον Σύλλογο ψηλά...με τον λαό μας να βρίσκεται πάντα εκεί».

Διαβάστε ακόμη...