Στο «Bleed for the Throne» ο Ενρίκε

Από arenafm.gr: Εθελοντική αιμοδοσία εμπνευσμένη από το Game of Thrones διοργανώνει η Nova και μεταξύ των συμμετεχόντων στην καμπάνια είναι και ο Πέδρο Ενρίκε!
Πηγή: arenafm.gr
Στο «Bleed for the Throne» ο Ενρίκε

Συγκεκριμένα, η Nova, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιεί με αναγνωρισμένους οργανισμούς και φορείς, διοργανώνει, κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α), τη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, «Bleed for The Throne», που υλοποιείται διεθνώς με αφορμή τον τελευταίο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», της HBO.

Το «Bleed For The Throne» αποτελεί τη μεγαλύτερη, διεθνούς εμβέλειας, εθελοντική δράση αιμοδοσίας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από μία εταιρεία στο χώρο του entertainment. Η προωθητική καμπάνια της δράσης χρησιμοποιεί ως βασική ιδέα τους ήρωες της σειράς «Game of Thrones», οι οποίοι για εφτά ολόκληρες σεζόν «αιμορραγούν» στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν τον θρόνο του Westeros και προσκαλεί τους φίλους της σειράς – και όχι μόνο – στο να συμμετέχουν και αυτοί «δίνοντας το αίμα τους» για έναν καλό σκοπό.

Η Nova, αγκαλιάζοντας με θέρμη αυτή την πρωτοβουλία της HBO, καθώς αποτελεί και το αποκλειστικό μέσο μετάδοσης της δημοφιλούς σειράς στην Ελλάδα, πραγματοποιεί αιμοδοσίες στα παρακάτω σημεία:

18/3 στη Λάρισα, «Ο Μύλος Του Παππά», Ωράριο Αιμοδοσίας: 8.30-15.00.

19/3 στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ περίπτερο 14, Ωράριο Αιμοδοσίας: 09:00-20:00.

26-27/3 στο Μετρό Συντάγματος, Ωράριο Αιμοδοσίας: 09.00 – 20.00.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμη...