Σμιλίνκοβιτς στο PAOK24: Ο τίτλος, το ντέρμπι και η «καυτή» Τούμπα

Από paok24.com:Ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοξενεί την Κυριακή στη Νέα Μεσημβρία τον Άρη και με νίκη «καθαρίζει» την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, αφού του δίνεται η δυνατότητα να ξεφύγει με +6 από τις «κίτρινες».
Πηγή: paok24.com
Σμιλίνκοβιτς στο PAOK24: Ο τίτλος, το ντέρμπι και η «καυτή» Τούμπα

Η Μιλιάνα Σμιλίνκοβιτς μίλησε στο PAOK24 για την έως τώρα πορεία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αλλά και για το ντέρμπι κόντρα στον Άρη, ζητώντας από τους φίλους του Δικεφάλου να βρεθούν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Η Σερβίδα αμυντικός αναφέρθηκε επίσης στην «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας, ενώ εξέφρασε την ελπίδα της στο τέλος της σεζόν τόσο η ανδρική, όσο και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ να πανηγυρίσουν τους τίτλους του πρωταθλητή.

Αρχικά, η Σμιλίνκοβιτς είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την πορεία μας έως τώρα και να πω την αλήθεια το περίμενα πως θα ήμασταν στην κορυφή και θα κερδίζουμε τα παιχνίδια με χαρακτηριστική άνεση, γιατί δουλεύουμε σκληρά από την πρώτη μέρα για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την αναμέτρηση με τον Άρη:

«Είναι ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά τη δεδομένη στιγμή πιστεύω πως έχουμε καλύτερη ομάδα και ποιότητα και αυτά είναι που θα μας δώσουν και τη νίκη».

Σχετικά με το αν είναι πρόκληση να κατακτήσουν αήττητες το πρωτάθλημα:

«Δε θέλουμε να χάσουμε, αλλά φυσικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Η ίδια έχει βρεθεί αρκετές φορές στο γήπεδο της Τούμπας και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

«Η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Μου αρέσει το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο είναι γεμάτο και οι οπαδοί στηρίζουν με το δικό τους εντυπωσιακό τρόπο την ομάδα. Θα ήταν πολύ όμορφο στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ την κατάκτηση των πρωταθλημάτων τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο ποδόσφαιρο».

Για τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας:

«Οι εγκαταστάσεις είναι εντυπωσιακές και με διαφορά οι καλύτερες που υπάρχουν στην Ελλάδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Μπορούμε να προπονούμαστε σε υψηλό επίπεδο και το δείχνουμε αυτό στο γήπεδο».

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη:

«Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, η πόλη είναι όμορφη και τώρα που ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος, απολαμβάνω την κάθε μέρα που βρίσκομαι εδώ πέρα».

Τέλος, το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη:

«Θέλω να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν, γιατί πρόκειται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε να έχουμε και έναν... δωδέκατο παίκτη».

Διαβάστε ακόμη...