Ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους για την Μακεδονία

Από paokday.gr: H αγωνιστική ανωτερότητα του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη και αναγκάζει τους αντιπάλους του "Δικεφάλου του Βορρά" να δημιουργούν ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Πηγή: paokday.gr
Ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους για την Μακεδονία

Μία από αυτές τις ιστορίες που είναι μόνο στην σφαίρα της φαντασίας τους είναι και το θέμα της Μακεδονίας και την στάση που κράτησε η "ασπρόμαυρη" οικογένεια. Μερίδα ΜΜΕ από την Αθήνα κατηγορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και τον κόσμο της ομάδας ότι δεν έχει πάρει θέση για το θέμα της Μακεδονίας.

Κάτι τέτοιο φυσικά είναι ψέματα καθώς στις 18 Ιανουαρίου 2018 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της Μακεδονίας στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Ο ΠΑΟΚ, ως το μεγαλύτερο αθλητικό αλλά και κοινωνικό κίνημα της Βόρειας Ελλάδας και της Μακεδονίας, γεννημένος από ανθρώπους που υπέφεραν και ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους, δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τις εξελίξεις.

Η Μακεδονία είναι ο τόπος μας, το σπίτι μας, η ιστορία μας. Είναι ιστορικά μια και Ελληνική. Δεν είναι δική μας δουλειά να παράγουμε πολιτική, ωστόσο απαιτούμε η αλήθεια και η ιστορία να διαφυλαχθούν με κάθε κόστος.

Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα για την επίλυση ενός εθνικού θέματος, όχι όμως εις βάρος της εθνικής συνείδησης των πολιτών της Μακεδονίας. Οποιαδήποτε λύση που δεν θα προκαλεί την κοινωνία και που θα συντελεί στην ισχυροποίηση τόσο της Βόρειας Ελλάδας, όσο και ολόκληρης της χώρας είναι ευπρόσδεκτη, χωρίς παραχάραξη της πραγματικότητας και της ιστορίας.
Ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής (21.01), σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ενώνει τη φωνή της με τους εκατομμύρια που έχουν την ίδια άποψη."

Πριν την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και μετά και όποτε η ομάδα έπαιζε εντός έδρας παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ οι οπαδοί του "Δικεφάλου" έστελναν το δικό τους μήνυμα για το θέμα της Μακεδονίας μέσα από τα πανό τους.

Δείτε κάποια από τα πανό των οπαδών:

Οπως μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητό από τον καθένα πλέον οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιοργήσουν εντυπώσεις,να μειώσουν την φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα με ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα μπορέσει εντός αγωνιστικών χώρων να κοντράρει τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Διαβάστε ακόμη...