Κωνσταντίνος Μαυροπάνος...Θα επιλεξει Π.Α.Ο.Κ. η Ολυμπιακο???

Από toumbalibre1926.blogspot.gr: Μηνες πριν την καλοκαιρινη μεταγραφικη περιοδο και ενα σηριαλ ετοιμαζεται να απασχολησει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Πηγή: toumbalibre1926.blogspot.gr
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος...Θα επιλεξει Π.Α.Ο.Κ. η Ολυμπιακο???

Ενα χρονο πισω(4 Γεναρη 2018),οταν ο γεννημενος στην Αθηνα(11 Δεκεμβρη 1997) Κωνσταντίνος Μαυροπάνος επαιρνε μεταγραφή στην Άρσεναλ,με το ποσό της μεταγραφής του,σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές να φθανει στα 2,1 εκ. ευρώ,ενοιωθε τα ποδοσφαιρικα του ονειρα να γινονται πραγματικοτητα.
Ο Μαυροπανος που εκανε τα πρώτα του βήματα στις υποδομές του Απόλλωνα Σμύρνης,δεν υπεγραψε τον Ιανουάριο του 2016 με τον Απόλλωνα και εγινε επαγγελματιας στον ΠΑΣ Γιάννινα,παιζοντας αρχικά στην Κ-20.

Τη σεζόν 2016-17 έκανε δύο εμφανίσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, ενώ επαγγελματικό ντεμπούτο έκανε στον αγώνα κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα. Στο πρωτάθλημα του 2017-18 ήταν από τους βασικούς παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού αγωνίστηκε στα 14 από τα 15 παιχνίδια και σκόραρε 3 γκολ. Αποτέλεσμα αυτού ηταν να υπάρξει ενδιαφέρον από τις ομάδες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης,ομως να καταληξει στο Λονδινο και στην Άρσεναλ(συμβολαιο με τους "κανονιερηδες" μεχρι τις 30/6/2023),οπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα στις 29 Απριλίου 2018, στον αγώνα εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρότι η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-1, ο Μαυροπάνος απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια για την παρουσία του στον αγώνα.

Ενας τραυματισμός στους κοιλιακούς τον άφησε για πολλούς μήνες εκτός δράσης με τον διεθνή με την Ελπίδων στόπερ να μην καταφερνει να βρει ακόμη ρόλο και χρόνο συμμετοχής στην Αρσεναλ και να μετράει συνολικά μονο 11 λεπτά συμμετοχής στη φετινή Premier League, που τα πήρε στο ματς της 3ης Φεβρουαρίου απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ετσι καθώς ο ανταγωνισμός στο ροστερ των Κανονιέρηδων στη μετα-Βενγκέρ εποχή, δεν επιτρέπουν πολλες ευκαιρίες για περιπτωσεις σαν και την δικη του,ο δανεισμος, μοιαζει μονοδρομος.

Στον Παναθηναϊκό έκαναν παρασκηνιακές επαφές τον Ιανουάριο για να μπορέσουν να πάρουν τον νεαρό στόπερ, για 1,5 χρόνο δανεικό,κάτι που δεν προχώρησε,οπως και η ανάλογη κρούση από την γερμανική Βέρντερ Βρέμης.

Οσο το καλοκαίρι πλησιάζει και τα σενάρια για το μέλλον του πληθαίνουν.εφόσον ο ίδιος και η Αρσεναλ ανάψουν το πράσινο φως πιθανου δανεισμου,τοτε σιγουρα Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα διστάσουν να μπουν στη διεκδίκησή του.μιας και αποτελει τον υψηλοτερης ποιότητας και προοπτικής Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Ολα δειχνουν οτι ο Μαυροπάνος δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ των κανονιερηδων μετά το καλοκαίρι,ομως το ζητουμενο είναι εάν οι Λονδρεζοι θα τον παραχωρήσουν δανεικό (και μόνο) ή θα δεχθουν και την περίπτωση ρητρας μεταγραφής!!!

Διαβάστε ακόμη...