Ποιοι βασικοί παίκτες θα χάνονταν, εάν δεν υπήρχε ο Λουτσέσκου

Από sfina.gr: Υπάρχουν βασικοί παίκτες οι οποίοι θα χάνονταν για τον ΠΑΟΚ εάν δεν υπήρχε οι Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sfina.gr
Ποιοι βασικοί παίκτες θα χάνονταν, εάν δεν υπήρχε ο Λουτσέσκου

Το κριτήριο της δικαιοσύνης με το οποίο αντιμετωπίζει τους πάντες ο Ρουμάνος τεχνικός κράτησε παίκτες στην Τούμπα που τους είχε απορρίψει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ.

Τρανταχτά παραδείγματα είναι ο Σάκχοφ, που από «άχρηστος» για πολλούς, αποτελεί, πλέον, σημαντική μονάδα στην φετινή θριαμβευτική πορεία.

Άλλο παράδειγμα είναι ο Κρέσπο. Το καλοκαίρι θα είχε φύγει, γιατί στον σχεδιασμό συμπεριλαμβάνονταν ο Χατσερίδης ως βασικός, γι' αυτό, άλλωστε, αποκτήθηκε. Έμεινε λόγω Λουτσέσκου.

Τρίτο παράδειγμα είναι ο Ελ Καντουρί, ο οποίος ετοιμάζονταν για επιστροφή στην Ιταλία και έμεινε με την προτροπή του Λουτσέσκου, προσφέροντας υπηρεσίες στην πορεία προς τον τίτλο.

Τέταρτο παράδειγμα είναι ο Μπίσεσβαρ. Πολλοί στην αρχή της σεζόν τον θεωρούσαν αργό και μεγάλο και ο Λουτσέσκου επέμεινε να κάνει νέο συμβόλαιο, κάτι που τον απελευθέρωσε και κάνει «παπάδες» πλέον.

O Ρουμάνος τεχνικός έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται τις αξίες καλύτερα από τον καθένα, γι' αυτό θέλει να τον κρατήσει πολλά χρόνια στην Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμη...