Θα ψάξει παίκτη για τη μεσαία γραμμή

Από novasports.gr: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Μαουρίσιο, ο οποίος αναμένεται να χάσει την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ.
Πηγή: novasports.gr
Θα ψάξει παίκτη για τη μεσαία γραμμή

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να τσεκάρει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, για τη συγκεκριμένη θέση, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο θέμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Λουτσέσκου θέλει να έχει στη διάθεσή του το καλοκαίρι, έναν ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή, στον οποίο μπορεί να υπολογίζει για τα προκριματικά του Champions League και μέχρι να επιστρέψει ο Μαουρίσιο σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα, για το άμεσο μέλλον, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε. Με δεδομένες τις απουσίες των τραυματιών Πέλκα και Ελ Καντουρί, όλα δείχνουν πως ο Σάκχοφ θα είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μαουρίσιο, με τον Ολιβέιρα να παίρνει θέσει δίπλα του στο 4-2-3-1, που χρησιμοποιεί ο Λουτσέσκου. Ως εναλλακτική λύση υπάρχει και ο Κάνιας για τη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε ακόμη...