«Πλήγμα ο τραυματισμός Μαουρίσιο»

Από inpaok.com:Ο Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε για τον τραυματισμό του Μαουρίσιο, αλλά και για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκει πιο εύκολα το γκολ από τότε που αποχώρησε ο Πρίγιοβιτς.
Πηγή: inpaok.com
«Πλήγμα ο τραυματισμός Μαουρίσιο»

Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του Μαουρίσιο: «Είναι σίγουρα πλήγμα για την ομάδα. Ο Μαουρίσιο ήταν από τα βασικά εργαλεία του προπονητή σε όλη αυτή την προσπάθεια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Δυστυχώς θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και εύχομαι να επιστρέψει πιο δυνατός στην ενεργό δράση. Ο ΠΑΟΚ καλείται να καλύψει το κενό του. Είναι σημαντική απουσία για τους επόμενους αγώνες. Πρέπει ο Ραζβάν να πορευτεί χωρίς τον Βραζιλιάνο από εδώ και στο εξής. Το καλό για τον Ρουμάνο είναι ότι έχει βάθος πάγκου και μπορεί να βρεθεί λύση για τα παιχνίδια που έρχονται».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα από τότε που έφυγε ο Πρίγιοβιτς: «Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την προσφορά του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, που όλος ο οργανισμός στηριζόταν πάνω του. Από τη φυγή του η ομάδα έγινε πιο γρήγορη και βρίσκει πιο εύκολα το γκολ, καθώς όταν έπαιζε ο Σέρβος το πλάνο της ομάδας ήταν τελείως διαφορετικό. Όλοι έπαιζαν γι΄ αυτό. Το σημαντικό είναι ότι βλέπουμε να σκοράρουν με ευκολία οι μεσοεπιθετικοί. Η ομάδα λειτουργεί πιο ομαδικά και πιο τεχνικά».

Διαβάστε ακόμη...