Η επιστροφή του Λάμπρου, το «στοίχημα» του Κάνιας και ο Βέρνμπλουμ

Από sfina.gr: Ειλημμένη απόφαση είναι η επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.
Πηγή: sfina.gr
Η επιστροφή του Λάμπρου, το «στοίχημα» του Κάνιας και ο Βέρνμπλουμ

Ο νεαρός επιθετικός που κάνει «παπάδες» στην Ολλανδία με την φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ, θα επιστρέψει, όπως έχουμε αναφέρει σε αναλυτικό ρεπορτάζ, με νέο συμβόλαιο και αυξημένες αποδοχές, καλύπτοντας ένα μέρος από τις ανάγκες του ΠΑΟΚ στα εξτρέμ την νέα χρονιά. Θα αντικαταστήσει στο ρόστερ, όπως όλα δείχνουν, τον Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος από δω και πέρα και μέχρι το τέλος της σεζόν θα παίζει και για την μεταγραφή του.

Αυτός που έχει μπροστά του την μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει στην Τούμπα ανατρέποντας τα προγνωστικά είναι ο Χοσέ Κάνιας. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σοζέ Μαουρίσιο και ελλείψει καθαρού αμυντικού χαφ θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο στην 11άδα. Θα παίζει βέβαια "6άρι" και ο Έβγεν Σάκχοφ, αλλά δεν είναι αυτή η θέση του.

Εάν ικανοποιήσει τον Λουτσέσκου ο Κάνιας δεν αποκλείεται καθόλου να ανανεωθεί και το δικό του συμβόλαιο το καλοκαίρι και να μείνει. Η θέση του αμυντικού χαφ είναι κομβική. Ο ΠΑΟΚ και την νέα χρονιά θα στηριχθεί στην ομοιογένεια με κάποιες ποιοτικές προσθήκες και ως εκ τούτου ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μία σίγουρη λύση και έναν παίκτη που ξέρει και έχει «δέσει» με την ομάδα για να αποφύγει τα «πειράματα» με κάποιο νεοαποκτηθέντα. Υπάρχει και ο Πόντους Βέρνμπλουμ φυσικά, αλλά δεν φτάνει ένα «6άρι» και επίσης κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Διαβάστε ακόμη...