«Ο Σφιντέρσκι κάνει αισθητή την παρουσία του στον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Οι Πολωνοί παρακολουθούν στενά την πορεία του Κάρολ Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ και ΜΜΕ της χώρας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις επιδόσεις του.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Σφιντέρσκι κάνει αισθητή την παρουσία του στον ΠΑΟΚ»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρήκε και πάλι δίχτυα στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, γράφοντας το τελικό 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

Η πορεία του στον Δικέφαλο κάνει τα ΜΜΕ της Πολωνίας να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο, ο οποίος έχει πετύχει πέντε γκολ σε επτά αναμετρήσεις.

Η ιστοσελίδα "wmeritum.pl", αναφέρει μεταξύ άλλων πως: "Στον ΠΑΟΚ γίνεται ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής, με την ομάδα να βρίσκεται στο σωστό δρόμο για το πρωτάθλημα", ενώ στη συνέχεια σημειώνει πως: "Ο Σφιντέρσκι έκανε την καλύτερη επιλογή και πήγε στον ΠΑΟΚ αντί της Τζένοα που τον ήθελε".

Παράλληλα, κάνουν μία μικρή αναδρομή στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ στο σχετικό άρθρο, επισημαίνουν πως είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 3 γκολ, ενώ έχει παίξει μόλις 58' λεπτά.

Για το συγκεκριμένο γεγονός, κάνουν ξεχωριστή αναφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν του έχει δώσει παραπάνω λεπτά συμμετοχής, ωστόσο τον... δικαιολογούν, γράφοντας πως η αντιμετώπιση είναι λογική, καθώς υπάρχει ανταγωνισμός για την θέση και πως ο Ρουμάνος τεχνικός επιδιώκει να τον βάλει σταδιακά στο σύνολο.

Διαβάστε ακόμη...