Δίνει «μάχη» ο Βέρνμπλουμ

Από paok24.com: Ήταν 17 Δεκεμβρίου και ο ΠΑΟΚ δοκιμαζόταν στη Λιβαδειά, περνώντας από ακόμα μία έδρα στον δρόμο του για την κατάκτηση της φετινής κορυφής στη Super League Σουρωτή.
Πηγή: paok24.com
Δίνει «μάχη» ο Βέρνμπλουμ

Μία κερδισμένη μάχη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μία σημαντική απώλεια, καθώς ο Πόντους Βέρνμπλουμ αποχωρούσε τραυματίας από το γήπεδο, έχοντας υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Από την πρώτη στιγμή ο Σουηδός σήκωσε το κεφάλι και αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα μπορεί δυνατός, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Αρκετές εβδομάδες μετά την επέμβαση αποκατάστασης στην οποία είχε υποβληθεί, ο Βέρνμπλουμ συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για την αγωνιστική του επάνοδο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είναι πολύ ευχαριστημένο από την πορεία αποθεραπείας του Σουηδού.

Μάλιστα μολονότι όταν τραυματίστηκε άπαντες θεώρησαν δεδομένο ότι η χρονιά τελείωσε για εκείνον, τώρα υπάρχουν κάποιες ελπίδες να προλάβει τους τελευταίους αγώνες της σεζόν.

Είναι κάτι αρκετά δύσκολο, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το ζητούμενο βέβαια για τον Βέρνμπλουμ είναι να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά στην αποθεραπεία του για να επιστρέψει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, από έναν τραυματισμό, ο οποίος πάντοτε δημιουργεί δυσκολίες στην επάνοδο των αθλητών.

Διαβάστε ακόμη...