Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τον Κομίνη! Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν… (vid)

Από sfina.gr: Η 11η Μαρτίου είναι σημαδιακή μέρα για τον ΠΑΟΚ, αφού πέρσι τέτοια μέρα ο Κομίνης με τον Ποντίκη είχαν "κλέψει" το πρωτάθλημα, ακυρώνοντας το κανονικότατο γκολ του Βαρέλα...
Πηγή: sfina.gr
Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τον Κομίνη! Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν… (vid)

Αρχικά το κατακύρωσε, στη συνέχεια πήγε στον βοηθό, κάτι έκαναν ότι έλεγαν, άκουσαν τον τέταρτο, ο οποίος ρώτησε τον ΑΕΚτζή (!) δημοσιογράφο εντός αγωνιστικού χώρου, το γκολ ακυρώθηκε, μπήκε ο Ιβάν Σαββίδης για 15 δευτερόλεπτα στο γήπεδο με όπλο στη ζώνη του, έφυγαν όλοι στα αποδυτήρια, ενώ εκείνη τη στιγμή ανένας δεν είδε το όπλο, παρά μόνο οι φωτογράφοι που κατέγραψαν την εικόνα και την μετέδωσαν.

Στα αποδυτήρια, είδαν οι παίκτες τις φωτογραφίε ςπου κυκλοφότησαν στο διαδίκτυο, δήθεν φοβήθηκαν μήπως κανένας τους... σκοτώσει και δεν κατέβηκαν να παίξουν, ενώ η ουσία είναι ότι ζητούσαν να μην μετρλησει το γκολ που τελικά μέτρησε ο ανεκδιήγητος διαιτητής στα αποδυτήρια!

Ο Δημητριάδης του έλεγε: "Εάν το σκορ είναι 0-0 βγαίνω να παίξω, εάν είναι 1-0 δεν βγαίνω"!!

Και όμως παρ όλα αυτά, η ΑΕΚ δικαιώθηκε στα δικαστήρια, επειδή δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε και μάλιστα με μείον 2 βαθμούς για την τρέχουσα περίοδο.

Πώς να ξεχαστούν όλα αυτά;

Ο ΠΑΟΚ παίρνεοι φέτος τη δική του αγωνιστική "εκδίκηση" με νίκες παντού και κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου...

Πάρτε υπογλώσσιο και θυμηθείτε τι έγινε!

Διαβάστε ακόμη...