Ο Σφιντέρσκι θέλει 19,3 λεπτά για να σκοράρει!

Από paok24.com: Εντυπωσιακό το στατιστικό του Πολωνού στις συμμετοχές του με τον ΠΑΟΚ ως τώρα
Πηγή: paok24.com
Ο Σφιντέρσκι θέλει 19,3 λεπτά για να σκοράρει!

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι πέτυχε ένα ακόμα γκολ, σημειώνοντας το τρίτο τέρμα του ΠΑΟΚ στη χθεσινή νίκη.

Ο Πολωνός επιθετικός έχει καταφέρει μέχρι τώρα, να πετύχει 5 γκολ σε 7 συμμετοχές. Τα 3 είναι στις 5 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα και τα άλλα 2, στις 2 συμμετοχές του στο Κύπελλο (στους προημιτελικούς με τον Πανιώνιο).

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό για τον Σφιντέρσκι, είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να πετύχει αυτά τα γκολ. Στο πρωτάθλημα, για παράδειγμα, έχει συμμετοχές μόνο ως αλλαγή.

Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο στη Σούπερ Λιγκ, ήταν τα 23 λεπτά, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν και σκόραρε το νικητήριο γκολ. Έπαιξε 9 λεπτά με τον ΟΦΗ, 14 με τον Απόλλωνα Σμύρνης (σκοράροντας), 2 με τον Άρη και 10 χθες με τον Ατρόμητο.

Συνολικά 58... Με τα τρία τέρματα που έχει σκοράρει τώρα, ο Πολωνός χρειάζεται μόλις... 19,3 λεπτά για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο πρωτάθλημα! Το στατιστικό είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Αν προστεθούν και τα 90 λεπτά της Νέας Σμύρνης, καθώς και τα 120 της Τούμπας στους δύο προημιτελικούς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (σκοράροντας και στους δύο), ο μέσος όρο λεπτών ανά γκολ του Σφιντέρσκι, «ανεβαίνει» στα 35,6 λεπτά το παιχνίδι!

Το επίτευγμα του Πολωνού επιθετικού δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο, καθώς έχει καταφέρει ήδη να βρει ένα ρόλο στην ομάδα, παρότι παίζει για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του και η προσαρμογή του δεν είναι και τόσο εύκολη. Για έναν επιθετικό όμως, το να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, φέρνει την... ευτυχία και ο Σφιντέρσκι έχει ήδη 5, σε μόλις 7 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...