ΠΑΟΚ… made in Portugal

Από sdna.gr: Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Σέρτζιο Ολιβέιρα συνεργάστηκαν άψογα για το 1-0 του ΠΑΟΚ στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο, με τα Πορτογαλικά ΜΜΕ να αποθεώνουν τους δυο παίκτες του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ… made in Portugal

Οι «ασπρόμαυροι» πήραν χθες ακόμα μια νίκη στη μάχη που δίνουν φέτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπου συνέχισαν αήττητοι, καθώς επιβλήθηκαν με 3-0 επί του Ατρομήτου για την 24η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ένα από τα γκολ που ξεχώρισε στην χθεσινή αναμέτρηση, είναι το 1-0 του ΠΑΟΚ, το οποίο προήλθε από την πορτογαλική συνεργασία μεταξύ του Αντελίνο Βιεϊρίνια και του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αποδεικνύει έμπρακτα και φέτος στην πράξη το πόσο σημαντική ήταν η επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου διανύει μια εξαιρετική σεζόν.

Μάλιστα ο Βιεϊρίνια έχει σημαντική συμβολή σε αρκετές δύσκολες νίκες του ΠΑΟΚ, όπου σε 1891 λεπτά συμμετοχής, έχει καταφέρει να καταγράψει τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ, παρότι αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Παράλληλα όμως, τα πρώτα δείγματα και του Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι άκρως ικανοποιητικά, ο οποίος εντυπωσιάζει με το... καλημέρα με τις εμφανίσεις του. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει μέχρι και σήμερα 5 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μετρώντας δυο γκολ σε μόλις 291 λεπτά συμμετοχής.

Οι πρώτες του εμφανίσεις έχουν σκορπίσει χαμόγελα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς όπως φαίνεται ο 26χρονος δείχνει έτοιμος να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Βέβαια πέρα από τους αριθμούς που πάντα είναι σημαντικοί στο ποδόσφαιρο, ο Ολιβέιρα δείχνει σε όλα τα παιχνίδια τις επιθετικές αρετές που έχει, πραγματοποιεί μεγάλες μεταβιβάσεις και ωραίες αλλαγές παιχνιδιού και γενικός, είναι αυτό που λέμε ποδοσφαιρικά, πως... βλέπει γήπεδο.

Σήμερα, στα Πορτογαλικά ΜΜΕ υπάρχουν δεκάδες αναφορές για τους δυο παίκτες του ΠΑΟΚ και αναφορικά με την συνεργασία που είχαν χθες στο 1-0 του Δικεφάλου.

Από την πλευρά της η «Οjogo» σημείωσε για το γκολ του Ολιβέιρα πως: «ο πρώην μέσος της Πόρτο σκόραρε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη με 3-0 επί του Ατρόμητου. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που σκοράρει ο Πορτογάλος για την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος».

Παράλληλα αναφορά έχει και η «Abola» που αναφέρει πως: «Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα υπέγραψε τη νίκη του ΠΑΟΚ. 21η νίκη σε 24 αγωνιστικές για τον ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε στο σκορ με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, έπειτα από ασίστ του Βιεϊρίνια, ενώ είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι από τον ίδιο».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...